KOJI SU HOROSKOPSKI ZNAKOVI PRETJERANO LJUBOMORNI: ŠKORPIJA ISIJAVA LJUBOMORU, VODOLIJA NE ZNA DA ONA POSTOJI

KOJI SU HOROSKOPSKI ZNAKOVI PRETJERANO LJUBOMORNI: ŠKORPIJA ISIJAVA LJUBOMORU, VODOLIJA NE ZNA DA ONA POSTOJI

22. svibnja 2017. 0 By Admin

Draga, ako te ostavim i odem kod druge žene, hoće li tebi biti žao?
– A zašto da žalim nepoznatu ženu?

Ljubomora može da muči svakog. Ipak kod nekih horoskopskih znakova, sudeći po astrolozima, izraženija je nego kod drugih. Pogledajte kakva je situacija za horoskopskim znacima kada je o ljubomori riječ.

 

Ovan

Potrebno mu je apsolutno povjerenje. Ovnovi ne podnose laži, prikrivanje namjera i licemjerje. Kad je ljubomoran, Ovan pjeni, a najčešće za to ima dobre razloge. Ali ponekad može da postane žrtva nepodnošljive ljubomore i zbog nepovjerenja i osjećaja nesigurnosti. U takvim situacijama je najbolje otvoreno razgovarati sa partnerom i ne bježati od problema.

 

Bik

On čezne za srećnim svijetom, za sređenom porodicom i redom. Naiđe li i na najmanji tračak sumnje, on postaje nepovjerljiv, pa istražuje, a pri tom ponekad partneru priređuje ljubomorne scene. Ipak, to još uvijek ne mora da znači kraj, ma koliko da je teško Biku da veruje nekome ko je samo i namjeravao da ga prevari.

 

Blizanci

Rođeni u ovom znaku nisu skloni scenama ljubomore, iako ih ponekad prave bez razloga. Blizanci su svjesni da su sami skloni izletima u ljubavi, pa pretpostavljaju kako drugi nisu ništa manje nevjerni. Upravo ta sumnja ih ponekad navodi da tragaju za dokazima nevjere i strašno su nesrećni kad ih pronađu.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4