Nekome su ova tri horoskopska znaka opasno stala na žulj. Možda ima i malko istine…

Nekome su ova tri horoskopska znaka opasno stala na žulj. Možda ima i malko istine…

24. svibnja 2017. 0 By Admin

Pročitajte horoskop koji će vam bez dlake na jeziku otkriti koja su tri najgora znaka prema zlobnim zvijezdama.

 

Djevica

Opsesivno-kompulsivni neurotici, koji se stresa oslobađaju ćisteći stan ili slažući odjeću. Prezahtjevne cjepidlake kojima ni previše nije dovoljno. One ne poznaju ljubav, bez emocija su, kod njih se sve svodi na seks. Samo robot može biti sabraniji i hladniji od Djevice, a kad-tad će vam zabiti nož u leđa. To će biti promišljeno, analizirano i potvrđeno kao najbolja opcija za nju.

 

 

Tako dobro glumi da nećete ni naslutiti da danima ili mjesecima kalkuliše da li je došlo vrijeme da vas eliminiše. I tek kada bude bila potpuno sigurna, otkriće svoju izdaju. One su narcisi koji brinu samo o svom izgledu sa težnjom ka savršenstvu. Djevica nema strasti, zagrljaja, nježnosti, topline, sve suze koje pusti su tu jer oplakuje sebe.

 

 

Da nema te njene neurotične nervoze i žurbe u njoj zbog koje pukne i izgubi svoju racionalnost, pomislili biste da imate posla sa androidom. Ali, nemojte te njene trenutke gubljenja kontrole pobrkati sa emocijama. To je samo refleks, skakanje poklopca na loncu koji se treba osloboditi pritiska jer voda kipi. Čista fizika. Ona je vijerna samo sebi i to isključuje sve ostale ljude, piše “Prva“.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3