Odaberite jedna vrata i saznajte šta govore o vašoj budućnosti!

Odaberite jedna vrata i saznajte šta govore o vašoj budućnosti!

26. svibnja 2017. 0 By Admin

Pogledajte vrata na slici iznad, koja otvaraju sve moguće puteve. Ne razmišljajući, odaberite jedna koji su vam zapala za oko i saznajte šta to govori o vama.

 

1. Ako ste odabrali vrata 1

Izabrali ste put slobode. Bitni su vam sloboda i prostranstvo. Vi ste kreator svog života. Prije nego što donesete bilo kakve zaključke, uzimate u obzir sve moguće varijante za rješenje određenog problema. Uporni ste, i skoro uvijek ostvarujete svoje ciljeve. Znate mudro iskoristiti svoje vrijeme i uživati u radostima života.

 

2. Ako ste izabrali vrata 2

Vaš put – to je vaš mali lični svijet gdje nema mjesta za suvišne ljude. Vama je lična samoća komforna. Volite da putujete sami i posjećujete različite događaje. Nema potrebe za dadiljom, ili za sagovornikom. Vi zaista volite svoje prijatelje, ali sa vremena na vrijeme, vama je, kao gutljaj vode, neophodan lični prostor.

 

 

3. Ako ste odabrali vrata 3

Očekuje vas more boja i pozitivnosti. Ne zamišljate svoj život bez avantura, ljepote i strasti. Ne možete da podnesete dosadu. Vječiti ste učenik i pridržavate se principa: „cijeli vijek živi – cijeli život uči“. Veoma ste radoznali, i bukvalno sve kod vas izaziva mnoštvo pitanja.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2