OVE STVARI O SEBI NE GOVORITE NIKADA I NIKOME: Ako želite da imate NAPRETKA I SREĆE u životu poslušajte OVE savete MUDRACA!

OVE STVARI O SEBI NE GOVORITE NIKADA I NIKOME: Ako želite da imate NAPRETKA I SREĆE u životu poslušajte OVE savete MUDRACA!

28. svibnja 2017. 0 By Admin
Jeste li ikada imali osjećaj da ste o nečemu puno pričali i to se na kraju izjalovilo? Mudri ljudi, kao što su indijski duhovni učitelji, kineski mudraci, duhovni vođe sjevernoamreičkih Indijanaca, savjetuju da se neke stvari o sebi ne otkrivaju nikome već ih treba čuvati kao dragocjenu tajnu. I za to postoje dobri razlozi, piše 24sata.hr.

 

Mudri ljudi, kao što su indijski duhovni učitelji, kineski mudraci, duhovne vođe severnoamreičkih Indijanaca, savetuju da se neke stvari o sebi ne otkrivaju nikome već da ih treba čuvati kao dragocenu tajnu. I za to postoje dobri razlozi. Ove stvari držite za sebe ako želite da privučete pozitivnu energiju:

 

Dalekosežne planove. 

 

Ne govorite nikome šta planirate sve dok se to ne ostvari. Pričanjem rasipate energiju koja će vam biti potrebna za dolazak do cilja. Mnogi ljudi su se uverili da kada puno pričaju o onome što planiraju, uvek nešto krene po zlu. Osim što pričanjem rasipate energiju, dajete priliku ljudima koji nemaju dobre namere da vam poremete planove.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3