Muškarci su otvoreno priznali kakve žene traže za avanturu, a kakve za dugu vezu

Muškarci su otvoreno priznali kakve žene traže za avanturu, a kakve za dugu vezu

29. svibnja 2017. 0 By Admin

Sa kakvim ženama žele vezu, a sa kakvim samo seks: Možda je neverovatno seksepilna, možda je frapantno pametna, ali nema ono nešto, pa je muškarac ne doživljava kao materijal za vezu nego za usputnu avanturu.

 

A šta je tačno “ono” nešto za Thought catalog je otvoreno reklo 15 muškaraca.

“Devojku koja je samo usputna baš briga za vas. Ili je fokusirana na sebe ili samo želi seks. Devojka koja je savršena za vezu je neko ko vas voli, ko radi stvari za vas jer želi da vas usreći”.

 

 

“Devojka je neko s kim volite da radite stvari. Želite da je svuda vodite sa sobom jer šta god da radite, biće bolje ako je ona tu. Za devojku koja je samo pustolovima, uglavnom vas baš briga – može da bude tu ali i ne mora”.

 

 

“Ponekad nije do devojke nego do tajminga. Kad mi je bilo 23 i i 24 ni pod razno nisam hteo vezu. Jedino sam se želeo da se zabavljam. Koliko god da je devojka bila super, u toj fazi života nisam hteo da budem sa nekim”.

 

 

“Devojka koja pere moje gaće je devojka. Ona koja ih skida je usputna avantura”.

“Devojke s kojima se spetljam su one za koje vidim da se menjaju samo kako bi bile nešto što misle da želim, devojka s kojom sam u vezi je autentična i verna sebi bez obzira na sve”.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3