Upoznajte žene Blizance: Deluje agresivivno, a zapravo su optimistične, dobrodušne, bez zlih namera

Upoznajte žene Blizance: Deluje agresivivno, a zapravo su optimistične, dobrodušne, bez zlih namera

29. svibnja 2017. 0 By Admin

Žena rodjena pod znakom Blizanci često deluje agresivnije i impulsivnije nego što zaista jeste. U stvari, prilično je osetljiva, uvredljiva i reaguje na suptilne uticaje i doživljaje, kao i na fizičku energiju.

 

 

U isto vreme, deluje i kao sitničava, mušičava i previše kritički nastrojena osoba, neretko okupirana sobom. Iako je veoma inteligentna, u životu češće reaguje emotivno nego racionalno. Pametna, snalažljiva i bistra, ona je osoba koja se dosta bavi sobom, pa često u tome i pretera, iznoseći svoje mišljenje i ne dajući nikome vremena da iznese svoj stav.

 

 

Ipak, šarmantna, zabavna i visprena, uvek se glatko izvlači iz neugodnih situacija. Važno mesto u njenom životu zauzimaju porodica i dom, gde se takođe pokazuje kao osećajna i nežna osoba.

 

 

Pruža podršku partneru

Ženi rodjenoj pod znakom Blizanci, jedan od najvažnijih elemenata u ljubavnom odnosu predstavlja integritet i osećaj sigurnosti. Veoma je istrajna u nastojanjima da joj emotivna veza uspe, sve dok oseća da joj je partner potpuno posvećen. Ponekad previše osetljiva i ranjiva, može suviše ozbiljno da primi zajedljive komentare i neumesne šale.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3