Kraljice šarma i ljupkosti: Otkrijte sve o ženama Vagama…

Kraljice šarma i ljupkosti: Otkrijte sve o ženama Vagama…

30. svibnja 2017. 0 By Admin

Kako bismo pobliže otkrili sve karakteristike astroloških znakova zabavno, ženski i ‘modno osvješteno’ upoznat ćemo svakoga od njih na jedan malo drugačiji način. Kakve smo prijateljice, kako kupujemo i kave parfeme volimo – donosimo ćemo vam svaki mjesec, a počinjemo s uvijek elegantnom i sofisticiranom Vagom

“Karizmatične i očaravajuće Vage su društvene i imaju dar za komunikaciju te vole biti okružene prijateljima i obitelji

Žena Vaga utjelovljuje pravednost, pravdu i ravnotežu te je krasi savršena sposobnost prosuđivanja, besprijekornost i potpunost. Vage su društvene i imaju dar za komunikaciju te vole biti okružene prijateljima i obitelji. Karizmatična je i očaravajuća zbog čega nevjerojatnom prirodnom lakoćom privlači ljude sebi. Predstavlja yin i yang, odnosno ima fascinirajuću osobnost koja je mješavina racionalnosti i logičnosti te nestalnih emocija.

Zbog toga će rado ući u neku raspravu i pobiti nečije mlako mišljenje pri čemu će joj, uz njenu ‘hladnu glavu’, pomoći i šarm. Međutim uvijek je otvorena za promišljanja te će zbog svoje dobroćudne naravi priznati vlastite pogreške ako je se logičnim objašnjenjem može uvjeriti da je u krivu.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4