Slika koja će vam otkriti vašu budućnost

Slika koja će vam otkriti vašu budućnost

30. svibnja 2017. 0 By Admin

Slika umetnika Oktavija Okampa jedna je od onih magičnih ostvarenja koja vam otkrivaju tajne vaše podsvesti – ono što prvo zapazite na njoj otkriva budućnost ka kojoj se krećete.

Šta ste prvo videli?

Cveće
Cveće obično simboliše lepotu i prosperitet. Ono daruje radost i žensku lepotu. Rascvetalo cveće govori o vašem sigurnom i pravilnom duhovnom rastu i ličnom razvoju. Vi se krećete u dobrom pravcu, i očekuje vas uspeh! Ovo može biti povezano sa poslom, zanimanjem ili novom vezom. Ne zaustavljajte se na već postignutom!
Maska
Maska može ukazivati na to da se nalazite u procesu lične transformacije. Ona može da simbolizuje različite aspekte vaše ličnosti. Vi možete imati jednu masku, koju koristite na poslu; drugu za komunikaciju sa roditeljima; i treću koja je namenjena za prijatelje. Međutim, to samo stvara poteškoće, jer maske mogu doći u međusobni sukob.
Da li ste zadovoljni svojom ličnošću, ili je došlo vreme da sagledate sebe u apsolutno novom svetlu? Pod maskom, čovek može prikriti svoje pravo lice, karakter ili namere. Ili, maskom se može definisati i lice koje nosi zagonetan izraz. Postoji li neko među vašim poznanicima ko sakriva svoje pravo lice i želi da izgleda drugačije nego što, zaista, jeste? Osećate li da i vi treba da sakrivate svoje istinsko „ja“?
nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2