HOROSKOP: Žena Lav je beskrajno šarmantna, a Bik uporna i snažna, ali samo je jedna dama potpuno neodoljiva..

HOROSKOP: Žena Lav je beskrajno šarmantna, a Bik uporna i snažna, ali samo je jedna dama potpuno neodoljiva..

5. lipnja 2017. 0 By Admin

Pripadnice vatrenih znakova poznate su po svom temperamentu, vazdušnih po komunikativnosti, vodenih po emotivnosti, a zemljanih po želji za racionalizacijom.

 

 

Žena Ovan: Rođeni lider

Pripadnice ovog znaka krasi lepa koža, duboko usađene i istaknute oči i jagodice. Njihov je moto “pokreni se” i poznate su po svom entuzijazmu i želji za akcijom. Često su “predvodnice krda”, zauzimaju se za prava drugih i harizmatične su. U međuljudskim odnosima su strastvene, pa ih drugi ili vole ili mrze.

 

 

Mana im je što nisu taktične pa je bolje da im se sklonite s puta kada ih uhvati žuta minuta. Mogu iznenaditi ljubomorom i posesivnošću, ali su iskrenog i dobrog srca, piše 24sata.hr.

 

 

Žena Bik: Uporna i snažna

Okruglo lice s toplim izrazom, velike okrugle oči i dobra figura najčešći su opis žena rođenih u ovom znaku. Njihov je moto “tiha voda brege dere”, a ispod lepog i pristojnog oklopa krije se snažan temperament. Poznate su po svojoj upornosti, a u životnim krizama pokazuju neverovatnu izdržljivost i snagu.

 

 

Mana im je što u silnoj želji za sigurnošću i u naporima da svi budu dobro same mogu propustiti mnogo spontanih užitaka, a ponekad mogu biti i prave “konzerve”.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6