Suočite se sa strahovima svog horoskopskog znaka

Suočite se sa strahovima svog horoskopskog znaka

7. lipnja 2017. 0 By Admin

Ako pratite ili proučavate astrologiju, verovatno ste usredsređeni na izučavanje pozitivnih karakteristika svog znaka. Obraćanjem pažnje na negativne aspekte znaka, kao što su strahovi na primer, steći ćemo znanja i alate koji su možda mnogo korisniji za svakoga i koja nam omogućavaju da ostvarimo mnoge svoje potencijale.

 

Ovnovi – STRAH od toga da će „izgubiti“ ljude. Ovnovi su borci, upuštaju se u razne vrste sukoba ne samo da bi pobedili, već zato što je to u njihovoj prirodi, tako da, ako nema nikakve svađe na pomolu, ovnovi će se suprotstavljati onima koje vole čak i ne shvatajući da to rade. Ukoliko ljudi koji su im bliski, nakon ovakvog nastupa, bukvalno nestanu iz njihovog života, ovnovi im nikada neće oprosti ovu grešku.

Bikovi – STRAH od finansijske nestabilnosti. Bikovi vole da im je udobno, uživaju u dobroj hrani, okruženi prijateljima i svemu što doprinosi dobroj atmosferi. Oni ne zaražuju novac da bi ga zaradili, već da bi ga potrošili.

 

 

Blizanci – STRAH od donošenja odluka. Blizanci menjaju svoja mišljenja, odluke, izbore, čak i obećanja koja su dali sami sebi i drugima. Ova osobina doprinosi utisku da su manipulatori, toliko često menjaju svoja polazišta da ćete zaboraviti šta su Vam prvobitno rekli. Pošto su blizanci dvojni znak, to je i postojanje dva suprotna stava u njima samima nesto što im priliči.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4