Dnevni horoskop za 9. jun: Ovan zbog naivnosti trpi gubitke, Bik zaljubljen, Vaga zavodljiva, Strelac uspešan, Ribe nepoverljive…

Dnevni horoskop za 9. jun: Ovan zbog naivnosti trpi gubitke, Bik zaljubljen, Vaga zavodljiva, Strelac uspešan, Ribe nepoverljive…

8. lipnja 2017. 0 By Admin

Dragi prijatelji, danas će Venera napraviti egzaktan sekstil sa Marsom, pa prepustite se strastima i ljubavnim susretima , uživajte, opustite se, uzmite ponuđeno. U isto vreme dajte i sebe onoliko koliko želite i više, ne razmišljajte o sutrašnjem danu, ne razmišljajte ni o juče, ostanite u trenutku u kom ste sad, sa onim koji je tu kraj vas i jednostavno uživajte.

Isto tako, da upozorimo, nemojte imati prevelika očekivanja, od očekivanja možemo samo da se razočaramo, ne pružajući šansu drugoj osobi da pokaže svoje kvalitete, i kada se dogodi da se pre ili kasnije suočimo sa njom i onim što ona želi, već je kasno.

Prijatan dan vam želimo.

ovan

POSAO
Naivno verujete u nečiju priču i ne proveravate nove informacije koje utiču na završne rezultate u poslovnoj saradnji. Ipak, gubitak sa kojim se suočavate nije od posebnog značaja.
LJUBAV
Teško vam je da se suočite sa svojim emotivnim slabostima i potrebna vam je objektivnost u mišljenju. Ukoliko ste slobodni, pažljivije analizirajte osobu koja vam se dopada.
ZDRAVLJE
Problemi sa kožom.

 

 

bik
POSAO
Ne treba previše da se opterećujete nečijom pričom ili da brinete o svojim poslovnim interesima. Okolina pomaže zajednički uspeh i neko pokušava da vam obezbedi određene povlastice ili bolje materijalne uslove.
LJUBAV
Dobar predosećaj koji imate nagoveštava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret. Opustite se u nečijem bliskom društvu.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6