Voli te ali NE ŽELI da bude SA TOBOM: 5 znakova da si ZA NJEGA samo POTROŠNA ROBA

Voli te ali NE ŽELI da bude SA TOBOM: 5 znakova da si ZA NJEGA samo POTROŠNA ROBA

10. lipnja 2017. 0 By Admin

Nisi sigurna zašto te je ostavio, a činilo se da je sve savršeno? Muškarci ponekad imaju užasne razloge, ali ove gluposti su potpuno realno – zato je bolje da se pripremiš!

 

Nije problem u tebi, u meni je. Svi smo ovo barem jednom čuli u životu. No, kad muškarac ovo kaže, najčešće misli na jednu od sledećih pet stavki.

 

1. Intimni odnosi nisu ništa posebno

Ponekad je u pitanju obostrano razočarenje. Sjajno se slažete, a onda odete u spavaću sobu i sva magija nestane. Kad oboje to primete, uglavnom se mirno rastanu i ostanu prijatelji.

 

Međutim, ponekada  nije sjajan samo jednoj osobi. Mnogim muškarcima je mnogo lakše da jednostavno pobegnu nego da pokušaju da reše probleme u spavaćoj sobi.

 

 

2. Nisi mu dovoljna

Čak i ako je vama u krevetu apsolutno savršenstvo, muškarci imaju problem “zelenijih pašnjaka”, misle da mogu bolje. Ili drugačije. Ili bilo koga. To sve može biti osnov za raskid.

Zašto muškarci misle ovako je apsolutna tajna.

 

 

3. Ovisnik o flertu

On želi da “opraši” što više cvetova u svom životu, da proba sve što mu život pruža, ili možda samo želi da oseti nalet adrenalina kada flertuje sa nepoznatim devojkama.

U pitanju može da bude problem sa samopouzdanjem. Ovakav raskid će se verovatno završiti pozivom u 2 ujutro tokom kojeg će plakati jer je shvatio kakavu je grešku napravio. Uživajte u njegovim suzama, a možete i da mu se slatko nasmejete, niko vam neće zameriti.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2