Blizanci na VELIKOM testu, Škorpija se bori sa STRAHOVIMA, Rak LUDO zaljubljen… Evo šta vas očekuje u VELIKOM HOROSKOPU za sledeću NEDELJU

Blizanci na VELIKOM testu, Škorpija se bori sa STRAHOVIMA, Rak LUDO zaljubljen… Evo šta vas očekuje u VELIKOM HOROSKOPU za sledeću NEDELJU

11. lipnja 2017. 0 By Admin

LAV

Hrana
U sedmicu ulazite sa opozicijom vašeg vladara, Sunca sa Saturnom. Bukvalni prevod ove nebeske kombinacije je – zakoči, uspori malo! Dosta više nezdrave, brze hrane, dosta više usputnih zalogaja! Potrebno je da više obratite pažnju na sebe i stanje svog organizma. Meso, povrće, meso, povrće…i tako u krug…

 

Ljubav
U ovu sedmicu ulazite sa opozicijom Sunca, vašeg vladara sa Saturnom, vladarom partnerskih odnosa. Nekog zastoja u komunikaciji sa voljenom osobom može biti, povremenog nerazumevanja takođe. No, dobro je što ovo nisu naročito trajni aspekti, i što će vas oboje « držati » samo par dana. U suštini – ako i dođe do nekog blagog zahlađenja, prevazići ćete ga vrlo brzo. Slobodni Lavovi će biti potaknuti Uranom, planetom koja će vas tokom ove sedmice pogurati, učiniti da se osećate bolje, spremnije za neke avanture, za nova poznanstva, za druženja i izlaske. Doduše, da znate – može vam doneti i neke kratkotrajne pričice preko prijatelja ili preko društvenih mreža, ali u svakom slučaju – osećaćete se više nego dobro. Neki od vas će, hteli ne hteli, biti uvučeni u odnos koji će na samom svom početku izgledati samo kao još jedna avantura u nizu….ali ima velike predispozicije da se pretvori u nešto trajnije i ozbiljnije.

 

Posao
Slušajte sebe i svoj unutrašnji glas tokom ove nedelje. Naime, intuicija će vam toliko biti aktivirana, da ako iole obratite pažnju na nju – ne postoji način da pogrešite I povučete neki potez koji vam ide na štetu. Takođe, lakše ćete nego inače otkrivati I osetiti ko je na vašoj strani I ko je spreman da vas podrži, a ko priča prazne priče I na koga se ne može računati. Neki zastoji u poslovnim dogovorima jesu mogući, ali ćete I na njih uspeti itekako da utičete. Nekima od vas otvoriće se prilika za promenu radnog mesta ili za uvođenje nekih novina koje vam idu na ruku. Sa malo strpljenja – ova sedmica je jako dobra po vas.

 

Novac
Novčani segment jeste dobar, ali opet ponavljam – da ne biste napravili neki pogrešan potez i uložili novac u nešto što je neisplativo, slušajte sebe ! Ako imate oseća « u stomaku » da nešto ne valja ili nije kako treba – sklonite se odatle.

 

Zdravlje
Nedelja je naporna starijim pripadnicima ovog znaka. Hronične tegobe, reuma, kičma, srce.

DEVICA

Hrana
Potreban vam je mir, koji teško da ćete tokom ove nedelje imati. Bićete skloni da jedete „s nogu“ ili da utolite glad nekom brzom hranom, što će dovoditi do problema sa varenjem i želucem. Pokušajte da makar povremeno, u kućnoj atmosferi, sebe počastite nekim toplim obrokom, supom, čorbicom….

 

Ljubav
Emotivni i bračni odnosi imaju sve predispozicije da funkcionišu više nego dobro tokom ove nedelje. Vi i partner ste u skladu, postoji dobra komunikacija i razumevanje, i u suštini – neće biti nekih tamnih oblaka nad vašim nebom. Ono što ne valja jeste – mogućnost da neki od vas počnu da obraćaju pažnju i na osobe « sa strane ». Tu biste trebali da budete obazrivi i da ne tražite « hleba preko pogače », jer em možete biti otkriveni od strane voljene osobe, em se možete za tu treću osobu zainteresovati više nego što ste mislili…..ili planirali. Budite dobri ! Ukoliko ste usamljeni, komunikativni ste, održavate priču sa više osoba, jednostavno – super vam je i hoćete da uživate u svakom trenutku. Da neki odnos možete započeti sada, pa možete. Ako uopšte budete uspeli da se odlučite koga tačno da izaberete od gomile udvarača sa kojima flertujete.

 

Posao
Vaš vladar je u polju karijere, praveći odlične aspekte na Jupitera u vašem polju posla i novca, planetom koja istovremeno vlada vašim saradnjama i partnerstvima. Imate jako dobre šanse da pokrenete neke nove poslovne priče, pogotovo ako ste se oko istih trudili neki duži vremenski period unazad. Doduše, biće aktuelna ove nedelje i opozicija od strane retrogradnog Saturna, što bi moglo povremeno da vam donese manje prepreke, zastoje – koje ćete vi uglavnom vrlo uspešno prevazilaziti, kroz svoju rečitost, sposobnost ubeđivanja i iznalaženja praktičnih rešenja.

 

Novac
Odlične pozicije za zaradu tokom ovog perioda. Možda biste mogli da razmislite o smanjenju nekih troškova ili da vrlo pažljivo isplanirate investicije.

 

Zdravlje
Mogućnosti za povrede ili blaže prehlade mlađim Devicama. Stariji pripadnici znaka će imati aktivaciju hroničnih tegoba, ali i probleme sa kostima, zubima.

 

 

VAGA

Hrana
Izbegavajte tešku hranu, jer će više nego inače, praviti probleme i vašem varenju, ali će generalno donositi da se osećate teško, pospano, naduto. Postoji mogućnost i zadržavanja tečnosti u organizmu. Krećite se, pijte više čajeva, vode.

 

Ljubav
Od ove sedmice naglašenije je bolje razumevanje sa voljenom osobom. Moguće je da na nekim stvarima i problemima između vas dvoje treba još raditi, ali evidentno je da ste napravili jedan veliki pomak u pozitivnom pravcu. Ovi dani vam mogu doneti mir, stabilnost, pažnju od strane partnera, na koju ćete vi uzvraćati u jednakoj meri. Ako ste usamljeni, ne zaboravite da vama u ovom periodu vladaju prvenstveno strasti. A tamo gde je strast, ne razmišlja se baš jasno i moguće je da se zanemaruju neka pitanja koja vam sada nisu bitna, ali kasnije će svakako izaći na dnevni red. Možete ući u seksualno emotivnu priču sa osobom koja je zauzeta, sa nekim ko nije baš za vas, sa osobom sa kojom imate poslovnu saradnju….i tako dalje. No, ono što je važno jeste da ćete se vi osećati više nego dobro i da ćete uživati u svakom momentu. A to se jedino računa, zar ne ?

 

Posao
Em je Jupiter u vašem znaku i polju ličnosti krenuo direktnim hodom, em vas tokom ove sedmice zdušno podržava i Merkur, planeta komunikacije, dogovora, saradnji. Neke zaista bitne stvari u poslovnom segmentu izaći će na dnevni red i vi ćete se istinski obradovati napretkom koji je sada evidentan. Doduše, računajte da nećete moći da ostvarite baš sve ono što želite, ili da ćete morati da uložite veće napore od onih koje ste mislili. Povremeno tokom ovog perioda hoćete imati distrakcije i nerviranje, i to najviše preko autoriteta i nadređenih osoba, ali to nije nešto sa čime ne možete izaći na kraj.

 

Novac
Finansije su vam u potpunosti dobre, bar što se priliva tiče. Malo su vam troškovi opterećujući, ali na svu sreću – nekako uvek uspete da « ispeglate » ovo u poslednjem momentu.

 

Zdravlje
Mlađi – ishrana, kretanje. Stariji pripadnici znaka – problemi sa stresom, variranje pritiska, moguća čak i kostobolja ili reuma.

 

 

ŠKORPIJA

Hrana
Pravi je momenat da podsetite majku ili baku na neke specijalitete u kojima ste uživali možda još u detinjstvu. A ništa vam ne bi falilo da I sami zasučete rukave I obradujete svoje ukućane. U dobrom društvu svaki će zalogaj ove sedmice biti još slađi I ukusniji.

 

Ljubav
Venera I Mars, koji su bitni za vaše partnerske odnose, I dalje su u dobrom aspektu, što će u velikoj meri olakšati kontakt, komunikaciju, odnos sa voljenom osobom. No, ima tu I nekih začkoljica – naime, u ovoj je nedelji nešto naglašenija posesivnost, ljubomora, opterećuju vas misli o partnerovoj vernosti, što može dovoditi do toga da se ili “jedete u sebi” ili da povremeno izbacujete “otrovne strelice” ka osobi koju volite. Potrudite se da ove stvari ne utiču na vašu vezu u celosti. Usamljeni pripadnici znaka mogu da pokrenu koju god emotivnu priču žele. No, i pored evidentne naklonosti koju vam pokazuje osoba koja vam se dopada, i dalje stoji ta neka blokada u vašim mislima. Zašto je to tako, to verovatno samo vi znate. Kao da ne možete u potpunosti da se opustite. Moguće je da vas « rade » strahovi i nesigurnost koje vučete iz dužeg prethodnog perioda.

 

Posao
Jupiter, koji vlada vašim poslovima i finansijama, jeste krenuo direktnim hodom, što će vam u velikoj meri olakšati sve situacije u poslovnom segmentu. No, ipak je retrogradnost Saturna i dalje aktuelna, pa se svaki korak mora dobro razmotriti i preispitati. U suštini, planeta karme i sudbine u ovoj nedelji « propušta » ka realizaciji samo ono što se može pokazati kao uspešno, ali i kao trajna vrednost kod vas. Ako se uhvatite za neke posliće ili planove, pa se oni pokažu kao nemogući za realizovati, kažite « hvala », jer je sigurno da vam na duži rok ne bi doneli ništa.

 

Novac
Bolje finansije u ovom periodu, naročito onim Škorpijama koje sarađuju sa strancima. Savet – ne pozajmljujte novac prijateljima, neće vam ga vratiti.

 

Zdravlje
Imunitet vam vrlo varira, iako se to na prvi pogled, po vama uopšte ne bi reklo. Obratite pažnju na ishranu, stomačni deo vam je osetljiv. Takođe, moguće su i prehlade i virusne infekcije.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3