Definitivno nije Rak, a ni Škorpija: Koji je najzgodniji horoskopski znak?

Definitivno nije Rak, a ni Škorpija: Koji je najzgodniji horoskopski znak?

11. lipnja 2017. 0 By Admin

Čak i kada su mršave, Škorpije su prilično jake telesne konstitucije, dok su Rakovi u mladosti vitki, ali se većina znatno ugoji posle tridesete

 

Zavirite u svoj horoskopski znak i otkrijte šta zvezde imaju da vam kažu… Saznajte koji je najzgodniji horoskopski znak celog Zodijaka, prenosi Cosmopolitan.rs.

 

 

Ovan
Ovnovi su sportske građe, imaju mišiće i pored viška kilograma. Deluju snažno i imaju izražene crte lica. Neretko imaju tamniji ten i ravnu, gustu i ponekad crvenu kosu. Njihov izgled je u skladu sa snažnom i energičnom ličnošću karakterističnom za ovaj znak. Nisu skloni gojenju, a najčešće se oblače sportski i jednostavno.

 

 

 

Bik
Na prijatnom i simetričnom licu Bikova ističu se kapci, okruglasti nos, punije usne i blistav ten. Pripadnici ovog znaka obično imaju skladnu figuru i proporcionalno telo, te se kilaža ravnomerno rasporedi kada se ugoje. Deluju vrlo prijatno na oko, istovremeno snažno i krhko. Vole da se oblače elegantno.

Blizanci
Oni su uvek spremni za akciju. Izražajnog lica neretko deluju mlađe nego što jesu, a oči su im vrlo upadljive. Imaju dosta dugačke ruke i noge, obično su vitki i visoki, pa deluju jako graciozno i elegantno. Pripadnici ovog znaka nemaju toliko istaknute mišiće ni struk. Vole da nose različite stilove.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4