Dnevni horoskop za 12. jun:  Ovan oseća leptiriće u stomaku, Lav preopterećen, Strelac brz na jeziku, Rak sklon glavobolji..

Dnevni horoskop za 12. jun: Ovan oseća leptiriće u stomaku, Lav preopterećen, Strelac brz na jeziku, Rak sklon glavobolji..

12. lipnja 2017. 0 By Admin 1

 

OVAN

POSAO
Danas je vaš dan. Imate sve izglede da uspete uz dobro planiranje. Očekuju vas pohvale i priznanja za sve što uradite, zato dajte sve od sebe i završite sve ono što se od vas očekuje.
LJUBAV
Tajanstveno se smeškate i osećate leptire u stomaku. Trenuci uživanja su na pomolu, naročito za zaljubljene, divan vikend je pred vama.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

BIK

 

 

POSAO
Želite da zadivite svoj kolektiv ili nadređene. Nemojte zaboraviti na interes svih vas. Nemojte reagovati plahovito i ne govorite baš sve što mislite.
LJUBAV
Dobre ste volje i motivisani, pa je trenutak za uživanje sa partnerom. Ukoliko niste u vezi, prepustite se flertu sa nekim ko vam se sviđa.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

 

 

BLIZANCI

 

POSAO
Odlučno branite svoje poslovne ideje i ostajete pri svom stavu. Najvažnije je da vaši potezi budu pravovremeni, ali i odgovorni.
LJUBAV
Poštedite partnera suvišnih testova. Nemojte da očekujete previše. Za sve postoji kompromis i odluka treba da bude obostrana.
ZDRAVLJE
Dobro.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4