Jarac i Strelac su kombinacija iz PAKLA! Ali zato ovaj spoj PRŠTI od strasti!

Jarac i Strelac su kombinacija iz PAKLA! Ali zato ovaj spoj PRŠTI od strasti!

12. lipnja 2017. 0 By Admin

JARAC-LAV

Marljiv rad je nešto što karakteriše oba znaka i izaziva međusobne simpatije i poštovanje. Oba znaka su šarmantna na svoj način, ali tu svakako prednjači Lav. Imaju šta da nauče jedan od drugog. Dobro se nadograđuju. Ovo može da bude vrlo interesantan spoj.

 

 

Povremeno preterivanje Lava ne smeta jednom Jarcu koji nikada ne gubi iz vida šta u suštini želi. Tradicionalizam Jarca je dobra osnova i za Lava kome to deluje vrlo prihvatljivo. Tvrdoglavost jedino može da ih razvoji. Odličan su poslovni i prijateljski spoj.

 

 

JARAC-DEVICA

Spoj ova dva zemljana znaka može da bude pun pogodak. Devicina intuicija i smisao za detalje, privlači Jarca. Predanost i strpljivost jednog Jarca izaziva neverovatno poštovanje Device. Zajednička želja za materijanom sigurnošću ih spaja.

 

 

Devica ume da opusti Jarca i da mu dubinu, dok Jarac ume da pomogne Devici da dođe do nekih praktičnih ciljeva. Jarac je jako dobar pokretač u odnosu, dok Devica razrađuje detalje. Zbog ovih karakteristika, jako su dobar i poslovni i prijateljski spoj.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6