PREVARA NIJE NAJGORA: Ovih 12 stvari su UBICE LJUBAVI..

PREVARA NIJE NAJGORA: Ovih 12 stvari su UBICE LJUBAVI..

13. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Ćutite o sitnicama koje vam smetaju

Da, činjenica da nije prisustvovao druženju s vašim roditeljima možda i nije tako velika stvar, ali ako je to nešto što vas je pogodilo, a to mu niste rekli, taj će incident izleteti kad-tad i onda će stvar biti mnogo gora nego što bi možda bila da ste mu odmah rekli da vas je povredio.

 

Nedostatak komunikacije

Ne, to ne znači da morate visiti na telefonu i da prepričavate svaki trenutak svog života jedno drugom, ali ako on nije prva osoba kojoj ćete trčati u slučaju da vam treba rame za plakanje ili jednostavno neko ko će vas saslušati, pa čak i ako se jednostavno ne osećate dovoljno blisko da imate osećaj da možete sve reći, vaš problem je mnogo veći nego što se zapravo čini.

 

Tvrdoglavost

Drugim rečima, odbijanje kompromisa. Ako nekog volite, ne bi trebalo da vam bude teško da pristanete na kompromise. Partneri koji insistiraju da uvek bude po njihovom zapravo su u vezi sa samim sobom, ne s vama.

 

 

Prepucavanje o svakodnevnim poslovima i obavezama

Činjenica da se nikad ne možete dogovoriti oko toga na koga je red da baci smeće ili opere suđe redovno je „go to“ argument u malim, ali i velikim svađama, a neretko i razlog prekida. Možda bi bilo pametnije da poradite na boljem rasporedu pre nego što počnete da razmišljate o tome kako ćete objasniti roditeljima da ste prekinuli vezu jer on opet nije izneo smeće.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4