Mesečni KEŠ horoskop: Saznajte da li će vam u junu novčanik biti PRAZAN ILI PUN

Mesečni KEŠ horoskop: Saznajte da li će vam u junu novčanik biti PRAZAN ILI PUN

14. lipnja 2017. 0 By Admin

Jun je kao mesec blizanaca stvoren za otkrivanje skrivenog blaga. To je razdoblje prepuno energije i novih iskustava

 

Blizanci bi trebalo da se fokusriaju na jednu stvar u kojoj su najbolji, device mogu da se nadaju neočekivanoj ponudi, škorpije će tražiti finansijsku pomoć, dok osobama rođenim u znaku vodolijesledi honorarni posao.

 

Evo šta svaki horoskopski znak očekuje u junu kada su finansije u pitanju.

 

 

Ovan

Dopustite da vam ovomesečna infuzija vazdušnih znakova pomogne da ugasite vatru na poslu i donese vam preko potrebnu novu perspektivu na bitnom projektu.
Boja moći: Nosite jake kombinacije boja koje će vas uvesti u novu perspektivu i doneti nova poznanstva i partnerstva kao što su boja maline i smaragda ili kombinacija mornarsko plave i narandžaste.

 

 

Bik

Iako vam je lakše da držite osećaje zaključane i pod kontrolom, jun će od vas tražiti da rizikujete i da se poigrate sa svojim pristupom novcu. Predložite nove projekte ili ideje na poslu bez previše analiziranja i vaše ideje će pasti na plodno tlo.
Boja moći: Neka se vaša moć prelije u tirkiznu boju, ali poigrajte se i s usklađivanjem svih jarkih boja.

 

 

Blizanci

S Merkurom koji ovaj mesec ulazi u vaš znak vreme je da usavršite svoje veštine i fokusirate se na jedno područje u kojem ćete postati broj jedan. Smanjite opseg interesovanja, ali ne gubite iz vida stvari koje su najbitnije.
Boja moći: Vratite se crno-belim kombinacijama.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4