Dnevni horoskop za 16. jun: Ovan se vraća u prošlost, Vaga krivi druge za svoj neuspeh, odlična poslovna ponuda za Ribe..

Dnevni horoskop za 16. jun: Ovan se vraća u prošlost, Vaga krivi druge za svoj neuspeh, odlična poslovna ponuda za Ribe..

15. lipnja 2017. 0 By Admin

Dnevni horoskop za 16. jun 2017: S današnjim petkom Neptun u Ribama nam kreće u retrogradni hod! Ova energija Neptuna mogla se osetiti i po nedelju dana pre i posle ovog datuma, usporavajući i pritom oslobađajući veliku količinu energije, vrlo jaku pritom. Kako će na koga uticati, sve zavisi od aspekata: negde su to živa mašta, burni snovi,(pozitivni aspekti), negde su to iluzije, obmane, zamagljenost, laži, (negativni aspekti).

 

Iz svega izvodimo zaključak – Nećemo svi isto doživeti ovaj Neptunov retrogradni ciklus, piše Današnji dnevni horoskop. Nekima će doneti duboku inspiraciju kroz maštu, snove, kreativnost, ispunjenost, dok nekima sledi neko razočarenje, duboka potrešenost, tuga…

OVAN

POSAO

 

Morate biti otvoreniji i jasniji ako želite da promenite određene okolnosti. Nemojte čekati i ne oslanjajte se na nečije obećanje.

LJUBAV

 Ponovo se vraćate u prošlost i priželjkujete susret sa jednom osobom. Možda vam se želje i ostvare u narednom periodu.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

 

BIK

POSAO

Pred vama je posao koji obećava. Možete se snaći u bilo kakvoj situaciji, a sve obaveze završićete sa neverovatnom lakoćom.

 

LJUBAV

Preosetljivi ste i nemate realnu sliku o voljenoj osobi. Bilo bi dobro da se preispitate, jer možda je baš u vama je problem.

 

ZDRAVLJE

Osećate se umorno.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6