POSLUŠAJ SVOJ INSTINKT: Izaberi simbol koji te najviše privlači i otkrij sudbinsku poruku..

POSLUŠAJ SVOJ INSTINKT: Izaberi simbol koji te najviše privlači i otkrij sudbinsku poruku..

16. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Ako ste odabrali 6:

Previše ste usmereni na spoljno, a ne vidite ono što se događa iznutra. Duboko u vašem srcu leže odgovori na sva vaša pitanja, ali dok ne smirite vaš um, kako ih možete čuti? Glava vam je puna nereda i vaš um je zbunjen, razbistrite misli na trenutak i pogledajte unutra.

Meditirajte, idite u šetnju, smirite um i ponovo se povežite s Božanskim. Duh traži od vas da potražite odgovore iznutra umesto da čekate na spoljne tragove i znakove.

Vreme je sada da postanete usklađeni sa Svemirom, a jedini način na koji to možete učiniti je okretanje prema unutra. Pratite svoje misli, ali pokušajte da ih ne prosuđujete, vratite se svom jezgru i budite svesni vašeg ega.

 

Ako ste odabrali 7:

Naporno ste radili, a sada je vreme za igru, odmor i i opuštanje! Odvojite malo vremena za sebe u danu i uživajte na suncu i ponovo probudite dete u sebi. Učinite nešto spontano, planirajte avanturu ili izlet u inostranstvo. Imate puno toga da naučite. Ne osećajte krivicu!

Nagradite svoje telo zdravom organskom hranom, nagradite svoj um zabavnim stimulacijama i nagradite svoje srce s radosnim druženjem sa svojim prijateljima i porodicom. Često zaboravljamo moć smeha.

Bez obzira na vašu spoljnu situaciju, ne zaboravite da pronalaženje radosti u svemu može učiniti svet boljim za vas i za ostatak sveta.
nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5