Vaš životni moto: Ovan sledi svoj put i ne uklapa se u šablon, Rak sledi svoje emocije, dok Ribe slepo slede svoje snove..

Vaš životni moto: Ovan sledi svoj put i ne uklapa se u šablon, Rak sledi svoje emocije, dok Ribe slepo slede svoje snove..

16. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Svi mi težimo osnovnim ljudskim vrednostima, ali svaki horoskopski znak ima određene kojima stremi, dok ga se neke druge uopšte ne tiču.

 

Ovan 

Ovnovi cene individualnost, nezavisnost i potrebu da budu ono što jesu. Ni nadređeni, ni partner ne smeju da im govore šta bi trebalo da rade ili kako da se ponašaju u određenim situacijama. Ovnovi su najnezadovoljniji ako su prisiljeni da se uklope u neke norme. Žele da ih drugi vole onakve kakvi jesu i ne pristaju na kompromise.

 

Stoga je njihov moto: biti!

Bik 

Najvažnije im je da zadrže ono što im pripada. Bikovi naporno rade na svakom poslu kojeg se prihvate. Kad nešto postignu i ostvare, to ne žele ni sa kim da podele. Najvažnije im je pravo na posedovanje. Praktičan su i prizeman znak, te su zbog toga odlični radnici. Nisu pohlepni jer ako se bore za svoja prava, bore se i za prava svojih kolega, ali kad jednom ostvare nešto u materijalnom smislu, smatraju kako imaju potpuno i isključivo pravo na to. Svojih stvari se nikad ne odriču, ni zbog kakvih ciljeva, pa ni zbog ljubavi.

 

Njihov moto je: imati! 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6