BOJA KOJA TE PRIVUČE OTKRIVA TVOJU SUDBINU! Odaberi JEDNU nijansu i pogledaj ŠTA TE ČEKA!

BOJA KOJA TE PRIVUČE OTKRIVA TVOJU SUDBINU! Odaberi JEDNU nijansu i pogledaj ŠTA TE ČEKA!

18. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Izabrali ste nijansu crne ili bele?

Ako mislite da bela simboliše dobro, a crna loše, razmislite ponovo. Ove boje znače mnogo više od toga. Crna predstavlja autoritet, moć, eleganciju, formalnost. Ona je simbol tuge, ali i udobnosti. Slaže se sa svim ostalim bojama. Bela ukazuje na nevinost, čistoću i svetost, ali i na hladnoću, bolnice i bolest.

BOJA KOJA TE PRIVUČE OTKRIVA TVOJU SUDBINU

 

Nijansa broj 1: sjajna stvar u vezi crne boje jeste ta što se slaže sa ostalim bojama. Vi ste moćna, stabilna, osoba kraljevske krvi. Skloni ste misterioznosti, tami, zvanični ste, ali i pouzdani. ako osećate da vam je dosadno u životu, vreme je da upoznate nekog novog. Neka to bude osoba privučena crvenom i li žutom bojom, koja će vam doneti toliko potrebnu energiju u životu.

 

Nijansa broj 2: Siva obično ima negativnu konotaciju – to je boja koja je izgubila svetlost, energičnost i sjaj, ali ne mora biti tako. Cenite svoju elegaciju i stabilnost. To što niste “divlji” i spontani, neka vam bude kompliment. Nosite svoju sivu sa ponosom, a pravi ljudi će vas sami pronaći.

 

Nijansa broj 3: Istočne kulture belu gledaju kao simbol smrti, dok je na Zapadu ona znak života. Možda trošite previpe vremena razmišljajući o smrti i smislu života. Možda još uvek niste sigurni šta želite da uradite sa svojim životom. Pestanite da brinete i manje razmišljajte, a više radite.

Nijansa broj 4: Čeznete za vrhunskom jednostavnošću. Uživate u čistoći, čistim površinama i belim zidovima. Važni ste mnogim ljudima zbog svojih kvaliteta, ali povedite računa o sebi. Možete završiti usamljeni i izolovani, ako ne dozvolite ljudima drugih boja da đu u vaš život. Osim toga, koliko boja se slaže sa belom? Život je bolji kada je šaren.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5