DEČKI OVO OBOŽAVAJU: 6 stvari koje muškarce LOŽI DO BESVIJESTI..

DEČKI OVO OBOŽAVAJU: 6 stvari koje muškarce LOŽI DO BESVIJESTI..

18. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Ako ste sa dečkom već dugo u vezi, mogli ste da primetite da je on vrlo glasan po pitanju nekih stvari, ali isto tako i zatvoren po pitanju nekih drugih. Nije da sport nije važan, ali kada je reč o kritičnim pitanjima veze, mnoge žene se pitaju „Šta li mu je na pameti?“ Tišina može biti frustrirajuća, posebno kada se veza nalazi na „ivici.“

 

Kada se na Tviteru postavilo pitanje muškarcima šta najviše vole kod svoje lepše polovine, a da to sa neke strane kriju od njih, stiglo je oko 500 potpuno različitih odgovora.

Oni mogu da se svrstaju u dve kategorije – emotivni i fizički. Koji su to odgovori koji su se najčešće ponavljali?

 

Njen osmeh i smeh na moje dobre (ali i one potpuno glupe) pokušaje duhovitosti

Bez sumnje, muškarci vole žene koje imao smisao za humor i koje su u stanju da podnesu šalu na sopstveni račun. Ono što se izdvojilo među odgovorima za ovu temu je: Obožavam kada vidim način na koji se nasmeje mojim šalama, čini da želim svaki put kada se osmehne da je poljubim.

 

Kada uhvatim njen pogled pun ljubavi.

Jedan od odgovora je glasio: Kada me pogleda i ja uspem da uhvatim taj pogled, ali ona brzo odvrati glavu na drugu stranu, me čini da se istopim i osetim veoma poželjno. Dok je drugi bio: Njen pogled za koji nije ni svesna da sam da primetio. To me usrećuje.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3