Dnevni horoskop za 20. jun: Blizancima fali mašte, Lavovi će iskusiti zadovoljstvo i užitak, Device nervozne, Škorpijama potrebna emotivna podrška..

Dnevni horoskop za 20. jun: Blizancima fali mašte, Lavovi će iskusiti zadovoljstvo i užitak, Device nervozne, Škorpijama potrebna emotivna podrška..

18. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Utorak nam startuje sa Venerom u sekstilu sa Neptunom, dok je sama Venera u Biku, a RxNeptun u Ribama!
Venera u sekstilu sa Neptunom donosi nam neki nedosanjan san o idealnoj ljubavi(Venera). Sa ovim aspektom bićete posebno osetljivi na lepotu, duboko u sebi željni romantike i pružanja i davanja ljubavi. Ovaj kratak, ali efektan aspekt unosi u vaš dan kreativne i maštovite elemente, pritom mašta danas radi punom parom, tek da znate šta vas čeka.

Dan za poželeti da ih je više, zar ne? Zato danas se prepustite čulima i čulnim zadovoljstvima. Danas je muzika posebno poželjna, jer uz nju bićete neverovatno nadahnuti za sve što budete radili. Samo je važno da ne ispustite, opazite ovu energiju koja vam se danas nesebično nudi u ovolikoj količini i udahnite je svim svojim bićem!

 

ovan

POSAO
U susretu sa saradnicima, nije na odmet da zatražite nečiju zaštitu i dobar savet. Postoje stvari koje zahtevaju kreativno razmišljanje ili fazu inkubacije. Nema potrebe da ubrzavate neke poslovne situacije.

 

LJUBAV
Neko pobuđuje Vase emotivno interesovanje i dobro raspoloženje. Novi događaji Vas asociraju na prijatne uspomene.

 

ZDRAVLJE
Korigujte ishranu.

 

 

bik
POSAO
Ukoliko se nalazite u osetljivoj fazi, prepustite svojim saradnicima da se bave komplikovanijim zadacima koji iziskuju veliki napor. Morate imati dobru procenu, ko može da Vas zameni u odlučujućem trenutku.

 

LJUBAV
Pokušavate da pomerite granicu uvažavanja različitih stavova u emotivnom odnosu, ali voljena osoba pokazuje preteranu samovolju.

 

ZDRAVLJE
Moguća je glavobolja.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6