Mogu li lagati: Ovnovi iskreni do BOLI, Škorpioni MAJSTORI laži, Jarci spremni prešutjeti SVE za svoj cilj!

Mogu li lagati: Ovnovi iskreni do BOLI, Škorpioni MAJSTORI laži, Jarci spremni prešutjeti SVE za svoj cilj!

18. lipnja 2017. 0 By Admin

VAGA

Kao što je stalno naklonjena uspostavljanju ravnoteže, Vaga se na isti način ponaša i sa naklonošću prema lažima. Želi postići mir sa samom sobom i sa drugima, u bilo kojoj prilici. Njezina žeđ za istinom i pravdom je odlučujuća kada se radi o ozbiljnom prihvaćanju moralnih načela.

 

 

Baš u ime tih moralnih načela, Vage su spremne malo i otmjeno slažu. To čine i u ime plemenitih ciljeva, a i zbog toga da bi pomogla onima koje voli. istinu inače govori na sva zvona, tako da bi svima moglo biti jasno kakvi su njeni stavovi.

 

 

Vage su pored ostalog inspirirane prirodnom društvenošću, što im omogućuje da gotovo sa svima biti u dobrim odnosima. Ako zaključe da će jedna laž donijeti dobro svima, Vage će slagati, ali će svima dati do znanja da to čine vrlo nevoljko, jer o lažovima imaju najgore mišljenje.

 

 

ŠKORPION

Je li zbog Plutona, gospodara podzemnog svijeta, pa tako i svih prikrivenih stvari ili zbog Merkura, koji je u zviježđu Škorpiona vrlo utjecajan, tek, Škorpion je jedan od najsposobnijih lažova među svim horoskopskim znacima! Instinkt za laž je kod Škorpiona toliko jak da rijetko uspijeva ga obuzda, pošto ga zabavljaju tuđe reakcije.

 

 

Može se dogoditi da se toliko užive u laži, da ispred svojih bližnjih stvore o sebi potpuno drugačiju sliku. U svakom slučaju, vrlo su rezervirani, pa tako uspijevaju vrlo učinkovito sačuvati tajnu koja im je povjerena. Potpuno vladaju svojim jakim instinktima i stoga i znaju zatvoriti usta kada je to potrebno, a sve zbog toga da ne bi naudili sebi i drugima. Najviše zbog toga, Škorpioni imaju vrlo lijepe perspektive kao političari ?.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6