RUŽNA ISTINA O MUŠKARCIMA! Od Ovna NE OČEKUJ emotivnu podršku, Jarac vas svojom HLADNOĆOM UBIJA, a od jednog znaka ne očekujte AMA BAŠ NIŠTA…

RUŽNA ISTINA O MUŠKARCIMA! Od Ovna NE OČEKUJ emotivnu podršku, Jarac vas svojom HLADNOĆOM UBIJA, a od jednog znaka ne očekujte AMA BAŠ NIŠTA…

18. lipnja 2017. 0 By Admin

Veze nikada nisu bila laka stvar, ali u zavisnosti od njegovog horoskopskog znaka, možete očekivati potpuno drugačiju vrstu problema.

Koje su najgore karakteristike svakog znaka, kada je u pitanju ljubav? Možda nakon ovog članka lakše razumete tenziju koja se ponekad javlja u vašoj vezi:

 

Ovan

Tužna istina je da je muškarac Ovan uveren da je bolji od žene u svakom pogledu. On je alfa mužjak sa velikim egom. Preduzimljiv i neustrašiv – tipičan Ovan uspeva u svemu i izgleda kao da mu sve ide od ruke, ali njegova ogromna mana je svesna superiornost i prezir prema ostalim ljudima. Teško da ćete od Ovna dobiti potpuno razumevanje, poštovanje i emocionalnu podršku.

 

Bik

Bikovi su tvrdoglavi ljudi sa jakom voljom, ali u isto vreme se boje da će biti povređeni ili prevareni. Oni su tvrdoglavi i veoma teško veruju ljudima, sve do tačke paranoje. Osim toga, ljubomorno čuvaju svoju ličnu teritoriju i slobodu, tako da je vrlo verovatno da ćete se često osećati odbijeno i usamljeno.

 

Blizanci

Ovaj čovek će učiniti da se osećate kao princeza u ranim fazama vašeg odnosa, sve dok ste mu zanimljivi. Ali ubrzo će doći faza kada ćete gledati kako muškarac Blizanac oduševljeno sklapa nova poznanstva. Blizanac je kao daljinski upravljač koji koristite da prebacujete sa jednog kanala na drugi. Nikad se nećete osećati kao jedina žena u njegovom životu.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4