S predstavnicima ovog znaka je najteže živjeti: Jako inteligentne i tajanstvene ali vodi ih osveta i u njima kuva VULKAN!

S predstavnicima ovog znaka je najteže živjeti: Jako inteligentne i tajanstvene ali vodi ih osveta i u njima kuva VULKAN!

18. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Najbolje se slažu s Ribama i Lavovima, a mana im je što su vrlo osvetoljubivi

Jeste li se ikada zapitali tko je najveći osvetnik horoskopa?

Kome se jednostavno ne smijete zamjeriti?

 

U pitanju je – Škorpion!

 

Škorpioni često ostavljaju dojam hladnih i ravnodušnih osoba, ali to je samo njihov oklop koji drugi moraju probiti kako bi se s njima sprijateljili.

Unatoč tome, oni su jedni od najboljih prijatelja koje čovjek može poželjeti.

Potreban im je netko tko će ih razumjeti, ali i biti iskren kao što su i oni sami.

Neviđenom samodisciplinom vladaju svojim ponašanjem. S njima nikako ne bi trebalo ulaziti u žestoke sukobe, zato što su najnezgodniji neprijatelji.

Inteligentni su, vrlo hrabri i osvetoljubivi. Dugo će pamtiti uvrede, a kako su izuzetno intuitivni, brzo će naslutiti vašu “Ahilovu petu” i uzvratiti kada ste najslabiji!

 

Priroda ljudi rođenih u znaku Škorpiona puna je proturječnosti, izvor je neugasive borbe strasti i osjećaja. Iako je Škorpion detektiv koji njuška po tuđim “skrovištima”, sam ima više tajni nego itko drugi.

Njegova najizrazitija osobina je suzdržanost, koja osobe rođene u ovom znaku čini pomalo tajanstvenim. Nikada ne dopušta da se prodre u njegove najintimnije i najskrivenije sfere, a svoje slabe točke uspješno krije od drugih.

Ono što mu u mnogim slučajevima daje prednost je duboka i snažna intuicija koja mu omogućuje da razluči istinu od laži i da razdvoji zlo i dobro.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3