INDIJANSKI HOROSKOP zna kakva vam je SUDBINA: Bikove čeka USAMLJENOST, Blizanci su osuđeni na PRELJUBE

INDIJANSKI HOROSKOP zna kakva vam je SUDBINA: Bikove čeka USAMLJENOST, Blizanci su osuđeni na PRELJUBE

22. lipnja 2017. 0 By Admin

Prema indijanskoj astrologiji vaš horoskopski znak određuje karmički put i izazove s kojima ćete se suočiti u ovom životu.

 

 

OVAN
Vaš najveći izazov u ovom životu mogao bi da bude to da stavite nekog drugog na prvo mesto osim sebe, za promenu jer ste vrlo ambiciozan vatreni znak. Izazovi s kojima se suočavate često imaju veze s vašom reputacijom.

 

 

BIK
Vi ste tvrdoglavi individualac i vaš bi izazov mogao biti u tome da bar jednom priznate da niste u pravu. Usamljenost je čest problem ovoga znaka.

 

 

 

BLIZANCI
Rođeni u ovom znaku su skloni bežanju od stvarnosti, ali će im situacije koje život donosi nametnuti da se prizemlje. Mogli biste da imate i zdravstvene probleme. Ljubavni trougao biće za vas uobičajena pojava, a neverstvo bi mogo takođe biti jedan od izazova.

 

 

RAK
Vrlo ste zatvoreni i sramežljivi. Vaš bi izazov mogao biti da nadvladate depresiju i pesimistične stavove kakve gajite. Mentalno zdravlje i problemi u ljubavnim vezama česta su pojava.

 

 

LAV
Vrlo ste arogantna i ambiciozna osoba i mogli biste se u životu susresti s izazovima koji će vas prisiliti da budete manje sebični i površni. Finansijski problemi tipični su za karmu Lava.

DEVICA
Rođeni u znaku Device vole da imaju stvari pod kontrolom i teško nešto ostavljaju iza sebe. Verovatno ćete se susresti sa situacijama koje će vas naterati da ne budete toliko strogi. Naći ćete se u situacijama kad nećete dobiti dovoljno priznanja za svoj rad ili kad ćete se osećati nevoljeno.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2