Dete u dusi, pored njega cete uvek biti srecni : Ovo je JEDINI znak horoskopa koji NIKAD nikome nece nauditi!

Dete u dusi, pored njega cete uvek biti srecni : Ovo je JEDINI znak horoskopa koji NIKAD nikome nece nauditi!

27. lipnja 2017. 0 By Admin

Kada je u pitanju ljubav, nećete osvojiti srce Blizanaca cvećem i skupim romantičnim gestovima. Osvojićete ih samo uz pomoć mentalne stimulacije i kvalitetne komunikacije. Na kraju krajeva, oni samo žele da imaju nekoga sa kim mogu da podele svoje misli. Bez obzira da li su njihovi problemi ozbiljni ili banalni, oni samo žele da kažu ono što imaju na umu i osećaju da ih pažljivo slušate. Oni vole svoje misli i osećaju njima.

 

 

U ljubavnoj vezi sa Blizancima, najveća prednost je razigran i inspirativan um. Život sa njima nikada neće biti dosadan jer će vas stalno držati u neizvesnosti. Blizanci žele da vam prirede nezaboravne i uzbudljive trenutke koji će biti daleko od jednostavnih. Glavni prioritet Blizanaca je da iskuse nova, izuzetna i neobična iskustva, posebno kada je reč o odnosima. Nema sumnje da ovaj horoskopski znak može ponuditi bezbroj velikih stvari.

 

 

Ako imate sreće da imate najmanje jednog Blizanca u životu, onda znate koliko vam radosti donosi, menja pogled na svet i pomaže vam da vidite svetliju stranu života.

 

 

zenskimagazin.rs

M.L.

Stranice: 1 2