ZENA, MAJKA, KRALJICA: Dama rodjena u ovom znaku vazi za SAVRSENU ZENU!

ZENA, MAJKA, KRALJICA: Dama rodjena u ovom znaku vazi za SAVRSENU ZENU!

27. lipnja 2017. 0 By Admin

Ko su te vanremenski zavodljive dame koje ostavljaju muškarce bez daha bilo svojom pojavom, bilo intelektom ili svojim umećima? Otkrijte da li ste možda baš vi jedna od njih.

 

 

RAK

Definicija savršene žene za svakog muškarca, ona za koju se u današnje vrijeme kaže ”majka, žena, kraljica”. Dovoljno suptilna i zavodljiva za svog muškarca kada to treba da bude i njegov najveći oslonac kada mu je to neophodno. Preokrenuće vam čitav svijet a da toga niste ni svjesni, u stanju je da od najvećeg klošara napravi par ekselans muškarca.

 

 

Njena nježna priroda u kombinaciji sa nevjerovatnom količinom šarma koji posjeduje čini je neodoljivom i primjer je drugim ženama kako prava dama treba da izgleda i da se ponaša. Unosi vedrinu u svačiji život, ali umije da bude i izuzetno melanholična i tada djeluje izuzetno ranjivo pa nema tog muškarca u kojem ne može da probudi zaštitnički gen.

 

 

Kada voli, ona je potpuno predana svojoj vezi, uopšte se ne stidi da pokaže svoje emocije i u stanju je da razmazi voljenog muškarca a da pritom ostane njegov najvjerniji prijatelj. Ponekad umije da pretjera sa svojom brižnošću što umije da guši drugu stranu ali on joj to neće uzeti za zlo ako je iole svjestan da ga ona voli iskreno i bez ostatka. Voljenom muškarcu njeno tijelo je poput droge, jer ona je istovremeno nježna i jaka, stidljiva i neukrotiva, pokorna i potpuno nepredvidljiva.

 

 

Nevjerovatno je vjerna i odana, u stanju je da se sa cijelim svijetom posvađa ako neko pokuša da naudi njenoj ljubavi i preljuba je za nju nepoznanica. Međutim, kao što umije mnogo da da tako očekuje da joj istom mjerom bude uzvraćeno, jer nesvjesno zahtjeva da joj se iznova i iznova dokazuje ljubav.

 

 

Zbog svoje suptilne prirode ju je lako povrijediti a u slučaju da je slažete ili prevarite znajte da ste tada završili sa njom za čitav život. Ona ne oprašta niti zaboravlja. Ako ste se ogriješili o nju, možete da je molite na koljenima ali ništa neće vrijediti. Ostaće vam samo gorak ukus u ustima što ste zbog trenutka slabosti ili nesmotrenosti iz ruku ispustili ženu koja je zaista za sva vremena.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3