HOROSKOP iskrene ljubavi i porodične sreće: Šta nam donosi Sunce u znaku Raka (do 22. jula)

HOROSKOP iskrene ljubavi i porodične sreće: Šta nam donosi Sunce u znaku Raka (do 22. jula)

28. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Vladavina nežnih Rakova budi najlepše emocije, a evo kakva nas romantična i radosna iznenađenja očekuju do 22. jula!

 

Sunce je u kardinalnom vodenom znaku Raka, vodeni elemenat Rakovima donosi romantičnost, sanjalačku prirodu, emotivnost, instinktivnost, a reakcije su im usmerene prema cilju koji se odnosi na njihova osećanja, emocije, intiman život, blisko okruženje, porodične vrednosti, tradiciju, potomstvo, korene, poreklo i naglašenim majčinskim instinktima.

 

Znak Raka je izuzetno privržen porodici, roditeljima, deci. Okružen svojim najbližima uvek pokazuje brigu za njih i postavlja se zaštitnički prema svojoj porodici. Povlačenje u privatan i intiman život i posvećenost porodičnim i tradicionalnim vrednostima ga čine srećnim i ispunjenim.

 

Samopouzdanje i integritet jača kroz porodične i bliske odnose, organizujući i kreirajući život kroz osećanja, emocije, maštu, fantaziju, empatiju u porodičnom i emotivnom životu, kroz potomke i porodični ambijent.

 

Sunce u Raku želi da skrene pažnju na sebe i da se iskaže kroz svoju porodicu. Ambicija Sunca je usmerena na bliske i privatne odnose, obezbeđivajući produženje života i potomstva. Emotivna (voda) akcija (kardinalni) daje sposobnost za organizovanjem života u cilju i želji da se ostvari i realizuje svoju važnost i samoostvarenje kroz privatan i porodičan život.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2