Gde najviše grešite u ljubavi: Ribe sve zakomplikuju, a Blizanci ne mogu BEZ FLERTA!

Gde najviše grešite u ljubavi: Ribe sve zakomplikuju, a Blizanci ne mogu BEZ FLERTA!

29. lipnja 2017. 0 By Admin

Na polju ljubavi svi horoskopski znaci povlače pogrešene poteze, neko ne može da se izbori sa ljubomorom, neko sa egom, neko sa idealizovanjem partnera, a neko sa pružanjem prevelike pažnje drugoj strani.

 

Ovan

Ovnovi su vrlo samouvereni. Neko vreme, to partneru može da bude privlačno, ali vremenom postaje veliko opterećenje. Zato, egoizam stoji na putu vaše ljubavne sreće veoma često. Naučite da ponekada partnera stavite na prvo mesto i pokušajte da pristanete na kompromis jer to je jedini način da imate uspešnu vezu. Ovnovi često ishitreno i brzopleto reaguju i to može da predstavlja problem u vezi.

 

 

Bik

Kada jednom budu u stabilnoj vezi, Bikovi se vrlo lako opuste. Osećaju se prijatno pa preteruju u hrani i piću i ne paze na izgled. U isto vreme, postanu i lenji i ne sete se da je romantika neophodna u svakoj vezi, bar ponekad i uz to partnera uzimaju zdravo za gotovo. Smetnju u vezama predstavlja i njihova tvrdoglavost. Bikovi su skloni da partneru dugo zameraju greške i uporno započinju iste svađe.

 

 

Blizanci

Glavna zamerka Blizancima jeste to što često ne ulivaju sigurnost svom partneru. Skloni su flertu i to nikad nije prijatno drugoj strani. Ne odaju utisak stabilnosti i pouzdanosti, zbog čega voljena osoba oseća da se na njih ne može osloniti. Sklonost čestim promenama mišljenja i raspoloženja isto je nešto što drugima nije privlačno jer se nikad unapred ne zna koje će od mnogih njihovih lica izbiti na površinu.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4