LJUBAV NA DALJINU: Biku razdvojenost razbuktava ljubav, Lav to ladno prihvata, a ovaj znak bez voljene osobe lagano umire..

LJUBAV NA DALJINU: Biku razdvojenost razbuktava ljubav, Lav to ladno prihvata, a ovaj znak bez voljene osobe lagano umire..

30. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Vaga

Vi se najbolje osećate kada ste srećno zaljubljeni ili u srećnom braku, pa tako i sama pomisao na razdvojenost od voljene osobe za vas liči na pretnju. Plašite se promena koje bi se mogle dogoditi, posebno vas plaši ljubomora i finansijski problemi koji iz razdvojenosti mogu da proisteknu. Takva situacija može da prođe samo kao neizbežna ili nametnuta, a nikako kao vaš izbor.

Noći su vam najteže jer vam tada voljena osoba njaviše nedostaje. Za vas je najlepše kada se priljubite uz onoga koga volite, da osetite miris koji vam je dobro poznat i u kome uživate.

 

Samo jedan poseban trenutak vam je dovoljan da vam ublaži usamljenost kada ste razdvojeni i da vam vrati nadu da će sve brzo proći. Morate ubediti sebe da bliskost ne može nestati samo zato što su se između vas isprečili kilometri.

 

Umesto toga budite srećni što živite u vreme kada postoji bezbroj načina da budete u stalnoj vezi sa voljenom osobom koja je na putu.
Vi niste osoba koja će na sav glas i na sva zvona objavljivati koliko je usamljena i tužna, ali to svakako neće biti tajna za one koji vas dobro poznaju.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12