Ova 4 horoskopska znaka imaju velike šanse da tokom jula pronađu ljubav na poslu

Ova 4 horoskopska znaka imaju velike šanse da tokom jula pronađu ljubav na poslu

1. srpnja 2017. 0 By Admin

Ova 4 horoskopska znaka imaju velike šanse da tokom jula pronađu ljubav na poslu: Iako nije ništa neobično da sevnu varnice izmeću ljudi koji svakodnevno sarađuju, politika mnogih firmi je da se ne gleda blagonaklono na veze između zaposlenih. Međutim, tokom jula 2017. godine 4 pripadnika Zodijaka nikako neće moći da izbegnu upravo to, jer ljubav ne pita za mesto i vreme.

 

ŠKORPIJA

Preko posla, posebno ako se bude radilo o strancima imaćete priliku da, posle polovine meseca upoznate osobu koja će vam predložiti neobavezno viđanje i vi to možete prihvatiti jer će vam se osoba svideti na prvi pogled ali zapravo o njoj nećete mnogo znati. Najverovatnije će se raditi o izuzetno interesantnoj osobi koja će vas između ostalog opčiniti i svojm tajanstvenošću.

 

 

Muškarci su u većoj opasnosti od žena što se tiče mogućnosti da upadnu u neku vrstu zamke jer mogu biti veliki idealisti i priželjkivaće ne toliko strastvenu vezu koliko pravu romansu. Žene Škorpije postaju prilično uporne da nađu čoveka svog života a mnogi prolaze pored njih i one ih i ne vide ili očekuju nešto mnogo bolje.

 

 

Nesigurnost i posesivnost dolaze do punog izražaja, posebno kod Škorpija sa podznakom u Strelcu ili Blizancima. Najveća opasnost dolazi od mogućnosti da uđete u paralelnu vezu, a to je gotovo nemoguće izbeći. Najbolje će biti Škorpijama koje nameravaju da provedu ovaj period na odmoru u inostranstvu. Predstoje mnoga lepa poznanstva.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3