HOROSKOP ZA NESREĆNE LJUBAVI: ONI su emotivci VELIKOG srca, ali ova TRI ZNAKA uvek sebi upropaste vezu…

HOROSKOP ZA NESREĆNE LJUBAVI: ONI su emotivci VELIKOG srca, ali ova TRI ZNAKA uvek sebi upropaste vezu…

3. srpnja 2017. 0 By Admin 1

Ako već duže vreme izlazite i ulazite u pogrešne veze, vreme je da se zapitate koji je vaš problem pa ne možetre da se već jednom skrasite. Mi smo pozvali pomoć zvezda i sledećim znacima je najteže da održe ljubav.

 

 

Bik

Sebe vidite kao jaku, samosvesnu i ambicioznu devojku, ali muški rod u vama vidi ženu koja je sama sebi dovoljna. Nesumnjivo privlačite svojim šarmom i otvorenošću uma, ali onaj ko je sa vama u vezi oseća se kao da je stalno na testu, iznova i iznova mu postavljate nove izazove da biste se uverile dokle je spreman da ide.

 

 

Često se osećate kao da ste na takmičenju, jer u vašoj prirodi je da dokažete kako možete bolje, pametnije i brže, pa se neretko osećtea kao da je u vašoj senci. Vaša pričljivost mu je bila simpatična u prvo vreme, međutim kada shvati da pored vas ne može da ima mir i tišinu, odustaće i brzo će se ohladiti.

Devica

Iako važite za pametne, zanimljive i srdačne nikako da zadržite onog pravog. A znate li zašto? Prvo glumite ledenu, krajnje suzdržanu u pokazivanju emocija,a onda sledi potpuni obrt.

 

Pretvorite se u nesigurnu devojčicu koja ne  zna šta želi. Tokom dana imate običaj da mu šaljete poruke sa stikerima ljubavne tematike, ali kada se videte opet ste suzdržane i nedostupne. Takođe imate običaj da sve držite pod kontrolom što će oterati i najzaljubljenijeg muškarca i naterati ga da nađe jednostavniju srodnu dušu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2