Horoskopski vodič za ŽENE: Koji TIP MUŠKARCA bi trebali tražiti?- Ovan intelektualca, Vaga kod muškarca traži odanost, Ribe žive za romantiku..

Horoskopski vodič za ŽENE: Koji TIP MUŠKARCA bi trebali tražiti?- Ovan intelektualca, Vaga kod muškarca traži odanost, Ribe žive za romantiku..

3. srpnja 2017. 0 By Admin 1

Djevica (23. Kolovoz – 22. rujan): Strpljiv muškarac

Djevica je jedan od najpromišljenijih i najtajanstvenijih znakova. Ona se nikada ne otvara brzo drugima, zbog čega su odnosi ponekad teški.

To je razlog zašto Djevica želi strpljivog muškarca; ako on može čekati, Djevica će učiniti sve u njenoj moći da se njegovo čekanje na kraju isplati.

Ona također želi nekoga tko čvrsto stoji nogama na zemlji, nekoga tko podržava njene izbore; Djevica treba puno vremena za introspekciju.

 

Vaga (23. rujan – 22. listopad): Odan muškarac

Vaga je poznata po svojoj tvrdoglavosti. Ona je vrlo logična, što znači da uvijek analizira situaciju.

Odgovara joj vjeran i prilagodljiv muškarac. Vaga želi nekoga tko je super komunikativan, nekoga tko neće biti nejasan kada se radi o važnim stvarima.

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog): Strastveni muškarac

Škorpioni su izuzetno intenzivni i strastveni. Ponekad se nađu u nevolji, jer radije učine nešto neozbiljno, a tek onda razmišljaju o posljedicama.

Muškarci koji se mogu mjeriti sa strašću žene Škorpiona, brzo će ostvariti duboku vezu s njima.

Žena Škorpion također želi nekoga zabavnog i strpljivog, pogotovo kad počnu nevolje. Potrebno je vrijeme da počnu vjerovati drugoj osobi.

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca): Senzualan muškarac

Strijelac je i avanturističkog duha i ležeran. Voli isprobavati nove stvari, ali također voli druženje kod kuće sa svojom drugom polovicom.

Žena Strijelac voli senzualne muškarce s dobrim smislom za humor kojim razbijaju napetost u zahtjevnim situacijama.

Ona, također, treba nekoga tko je aktivan kao i ona, u protivnom će stvari završiti vrlo brzo.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4