Horoskop uočava razlike: Svako ima svoju VRLINU, a u ovome ste najbolji od svih!

Horoskop uočava razlike: Svako ima svoju VRLINU, a u ovome ste najbolji od svih!

5. srpnja 2017. 0 By Admin 1

Strelac

Strelac je najbolji u duhovitosti! Predstavnici ovog znaka mogu sa veoma velikim stilom i ukusom da se šale, kako na tuđ, tako i na svoj račun. Pri tome, nikada ne pređu granicu dobrog ukusa, pa svi uživaju u tome da budu u njihovoj okolini. Ova osobina im pre svega koristi u društvu, ali i u emotivnoj sferi.

 

Jarac

Jarac je definitivno najbolji kada je strpljenje u pitanju! Jarac može strpljivo, godinama da čeka na svoj sopstveni uspeh, a da ni jednog trenutka ne počne da se pita da li će se taj uspeh zapravo ikada i dogoditi. Jarac može da dugo čeka da se dogode lepe stvari, ali i da sve druge smiruje i motiviše na strpljenje!

 

Vodolija

Vodolija je najbolja kada je u pitanju pravičnost! Niko nema ni izbilza tako dobar osećaj da proceni da li je nešto ispravno ili pogrešno, kao što to ima ovaj znak. On tako jako dobro ume da predvidi nepravdu i da se od iste skloni ili da upozori nekog sebi dragog da postoji mogućnost da mu se uskoro nepravda desi.

 

Ribe

Ribe su najbolje po zabavnosti! Predstavnici ovog znaka sa lakoćom mogu motivisati sve oko sebe na druženje, zabavu i dobro raspoloženje. Oni će biti dovoljno duhoviti da pokažu svima da je lepše ponašati se tako, ali će uspeti još jednu bitniju stvar od toga, a to je da drugima prenesu ogromnu dozu optimizma!

 

aska.rs

Stranice: 1 2 3