Iako ti nije rekao DA TE VOLI, ovo su znakovi kojima pokazuje da si TI žena NJEGOVOG ŽIVOTA

Iako ti nije rekao DA TE VOLI, ovo su znakovi kojima pokazuje da si TI žena NJEGOVOG ŽIVOTA

5. srpnja 2017. 0 By Admin 1

Uopće nije bitno je li vam priznao da ste vi žena njegovog života, ako sljedećim malim postupcima to svakodnevno pokazuje.

 

Uvijek ste u planovima za budućnost

Bez obzira planirate li put u Pariz ili gdje će živjeti za pet godina, uvijek ste u njegovim planovima. Uvijek priča u množini i svoje planove pravi u skladu is vašim vremenom i željama.

Njegova kuća je i vaša kuća

Četkica za zube, parfem, majica za spavanje, tajice … samo su neke od stvari koje ste ostavile kod njega, točnije u svom drugom domu. Kada ste kod njega kući osjećate se sigurno, opušteno i ugodno baš kao u svom, a njemu je izuzetno drago zbog toga.

 

Ponekad priča o “vašoj djeci”

U trenucima kada zajednički maštate o obitelji ima običaj spomenuti “vašu djecu”, jer on vas vidi kao potencijalnu suprugu i majku. Bez obzira na to što još uvijek niste službeno pričali o zajedničkoj budućnosti, lijepo je čuti da netko u svojoj podsvijesti već ima ženu s kojom želi provesti ostatak života.

 

Blizak je s vašom obitelji

Osoba kojoj je stalo do vas i koja ima planove za budućnost uvijek će se truditi ostvariti dobru komunikaciju s vašim najbližim. Put do srca ne krije sa samo u znacima pažnje i dobrom seksu već i u čvrstim vezama s vašom obitelji.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2