Zvijezde utječu na duhovnost: Ovan upada u opasne situacije, Bik najveći hedonista zodijaka, a jedan znak je vječni tragač za istinom!

Zvijezde utječu na duhovnost: Ovan upada u opasne situacije, Bik najveći hedonista zodijaka, a jedan znak je vječni tragač za istinom!

6. srpnja 2017. 0 By Admin 1

Rak

Mjesec je duhovna planeta, u indijskoj astrologiji ima posebnu važnost, jer su znaci horoskopa lunarni, a ne solarni kao u zapadnoj astrologiji.

To su osobe koje imaju vrlo izražene instinkte i osjetljivi su na sve duhovne pojave. Vjeruju u svoja predosjećanja i vrlo su principijelni kada je vjera u pitanju.

Zanimljivo je da je se veći dio Australije, koji je bio nastanjen Aboridžinima pod uplivom Raka, te civilizacija Maja također povezuju s ovim znakom. Potrebno im je naći smirenost, jer se u nekim neugodnim situacijama osjećaju vrlo uznemireno.

 

Lav

Znakom Lava vlada Sunce, a u grčkoj mitologiji su umjetnost, ali i proročišta, pa tako i čuveno proročište u Delfima (iz dijela “Ilijada”), bili pod vlašću boga Apolona ili sunčevog kulta.

Ovo su osobe koje vole jasnoću kako svega, tako i vjere. Njima je urođen osjećaj za hijerarhiju pa vole pompozne obrede s dalekom poviješću. Strastveni u svemu, tako i u vjeri, mogu biti netolerantni kada su u pitanju druga učenja.

Vatikan je pod vlašću Lava, grad Venecija, ali i Prag. To su osobe kojima je duhovnost povezana s vrijednošću i poretkom.

 

Djevica

Teže savršenstvu i pedantno izvršavaju sve u životu, a sličan pristup imaju i pitanjima vjere i duhovnosti. Vladar im je zemljani Merkur, pa im treba čvrsta osnova, dakle da se nađu u hramu, svetištima, svetim mjestima, da osjete vjeru i duhovno iskustvo.

Kako su često nervozne osobe koje su po prirodi dosta nestrpljive, najviše vole o spiritualnim temama učiti iz knjiga, a ne preko priča s ljudima sličnog iskustva.

Švicarska, dio Grčke i Hrvatska su pod uplivom Djevice, tako da ovi ljudi imaju snažnu potrebu za logikom i znanstvenim pristupom.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4