Teško ga je osvojiti, još teže zadržati: Ljubav sa ovim horoskopskim znakom je igranje sa vatrom..

Teško ga je osvojiti, još teže zadržati: Ljubav sa ovim horoskopskim znakom je igranje sa vatrom..

12. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Poput dobrog vina, većina Ovnova imaju bolje odnose u zrelijoj dobi. To znači da iz mladosti često imaju veliku evidenciju davanja i primanja slomljenih srca.

Iako mnogi vole ukazati na neke sebične sklonosti Ovna, oni takođe imaju veliku toplinu. Oni imaju neverovatno toplo srce i imaju tendenciju da vide najbolje u drugima, čak i kada svi dokazi govore suprotno.

Kada se zaljube u nekoga i njihov partner uspe da zadrži stvari svežima i dovoljno zanimljivima, oni su žestoko odani partneri.

 

Kao i kod većine stvari u životu, postoji i tamna strana Ovna. To je posebno istinito kada je u pitanju njihovo ponašanje u ljubavi i odnosima. Ako tamna strana vodi svoj šou, postoji veliki potencijal za ljutnju pa čak i zlostavljanja. Oni će želeti da dominiraju, jer je njihova tamna priroda takođr vrlo kontrolorska.

 

Oni mogu pokušati da upravljaju svakim aspektom voljene osobe i pobesne kad ona ne želi da ssrađuje ili da se drži njegovog plana. Oni će imati vrlo malo kontrole nad svojim emocijama i imaju tendenciju za sobom da ostavljaju slomljena srca i potpunu destrukciju.

 

 

atma.hr

Stranice: 1 2