SAZNAJTE ŠTA VAS ČEKA U ŽIVOTU: Svako ima svog ANĐELA ČUVARA koji donosi POSEBNU PORUKU!

SAZNAJTE ŠTA VAS ČEKA U ŽIVOTU: Svako ima svog ANĐELA ČUVARA koji donosi POSEBNU PORUKU!

21. kolovoza 2017. 0 By Admin

Anđeoski broj 3: Gabriel

On je anđeo velike snage i kao anđeo pomoćnik daje vam podršku da prihvatite sebe i svu snagu i ljubav koja se krije u vama uz predanost biti izabranik svoje sudbine. Vjerojatno ćete u životu učiniti velika djela, a gdje će vam pomoć anđela Gabriela dobro doći da očuvate svoju ravnotežu. Anđeosku komunikaciju možete pojačati noseći nakit od bakra.

 

 

 

Anđeoski broj – 4: Haniel

Anđeo prihvaćanja koji je izuzetnom osjetljivošću sposoban za sitne, čudesne pomoći. Ako je on vaš anđeo pomoćnik, vidio je u vama sposobnost osjetiti promjenu vibracija u svemiru. Bilo kakvo raspoloženje kao i svaki ritam života lako doživljavate i možete uz pomoć Haniela pomalo utjecati na svoju okolinu.

 

 

Ako je uspješna anđeoska komunikacija s Haniel, to je isto kao da ste uzeli lijek koji brzo djeluje i da vam duša ponovno poletjeti. Anđeoska poruka koju Vam šapuće na uho: tvoje čulo je blagoslov, a ne prokletstvo i doživljavaj to tako!

 

 

Anđeoski broj 5: Jophiel

Razboritost i strpljenje su najbitniji iskusiti Jophielovo čudo. Ako žurite, ne ostavljate sebi dovoljno vremena da sve doživite u njegovom ritmu i njegovu pomoć nećete tada lako osjetiti. Anđela Jophiel možete prizvati tijekom meditacije jer njemu je bitno da ste spremni da ga prihvatite.

 

 

Mada čim ste uspostavili anđeosku komunikaciju, riječi će vam da ako pristupiti svemu s mirnoćom, tada nemate nedostižne želje, pokazat Vam i put koji vodi naprijed. Njegova poruka: Ne žuri, uživaj u svakom trenutku života koji ti je podaren!

 

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4