Bik vole MAZNE i nežne, Lav DOMINANTNE žene, a OVAJ znak uživa u igri i čeka da ŽENA NJEGA ZAVEDE..

Bik vole MAZNE i nežne, Lav DOMINANTNE žene, a OVAJ znak uživa u igri i čeka da ŽENA NJEGA ZAVEDE..

24. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Bikovi vole maze, a Lavovi dominantne žene..

 

Saznajte šta ga privlači, i koje kvalitete treba da posedujete kako biste ga zadržali pored sebe…

 

Ovan

Muškog Ovna najviše privlače žene koje su samostalne, znaju šta žele, hrabre i spontane. Oni poštuju slobodu ovakve žene i cene njenu snagu i hrabrost. Muški Ovnovi vole izazove i mogu da uživaju u tome da ih zavodi samopouzdana žena tako što će se opirati taman toliko da sve učine još zanimljivijim.

 

 

Bik

Bik voli žene koje su slatke, mazne, mirne i prijatne, koje pokazuju privrženost milovanjem i poljupcima. Preferiraju žene koje su ležerne i čvrsto stoje na zemlji, ali ne i one koje su previše samostalne ili energične.

 

 

Blizanci

Muškarca u znaku Blizanaca privlače žene koje su pametne, a pomalo i misteriozne. Može ih privući i ne toliko privlačna žena koja je duhovita i zanimljiva, jer su to osobine koje Blizanci cene više od lepote.

 

 

Rak

Raka privlače žene koje su spremne da budu uz njega kad su mu potrebne i brinu se o njemu. Žena koja pazi i mazi muškarca Raka i čini da se on oseća voljenim veoma brzo će dobiti mesto u njegovom domu, s obzirom na to da je njihov dom mesto gde oni žele da se osećaju voljeno, maženo i paženo.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3