Saturn u Strijelcu krenuo direktno (25.08.-20.12.): Posljednji poziv da pokažete svima ko ste!

Saturn u Strijelcu krenuo direktno (25.08.-20.12.): Posljednji poziv da pokažete svima ko ste!

25. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Saturn, planeta odgovornosti, 25. kolovoza ponovo kreće direktno, a to svoje putovanje kroz posljednje stupnjeve Strijelca, završit će 20. prosinca ove godine.

 

Direktnim kretanjem ove planete postaje jasno da se energija koju trošite na strahove ne može nadoknaditi. Ipak, bit će vam stavljeno do znanja koje korake u vezi toga trebate poduzeti.

U području u kojem postoji strah, a ono se vidi pozicijom natalnog i tranzitnog Saturna, postoji i potreba za sigurnošću. Zato, koliko god Saturn imao lošu reputaciju, on je upravo najvažniji da biste se osjećali sigurno u svojoj koži.

 

Ako se nastavljate oglušivati na promjene koje je potrebno izvršiti i imate nezreo pristup problemima, Saturn tada stvara bolne okolnosti ili vas suočava s omraženim situacijama. Ono što je prethodnih mjeseci bilo na mentalnoj ravni, sada će se početi prikazivati i na materijalnom planu.

 

Zato su energetski čvorovi u fizičkom tijelu, u emotivnim odnosima ili na vašem životnom putu, kao i karmički okovi, simbol neriješenih problema koje je donio tranzit Saturna ili natalni aspekt s ovom planetom. Ali vi ste ih prizvali sami.

 

Kako se Saturn povezuje sa manjkom životne volje i elana, tako se često manifestira u vidu iscrpljenosti i velikog umora. Saturn u Strijelcu sada vrši utjecaj na jetru, ali i pojačava sposobnost oslobađanja od onog što je za vas štetno, učeći vas da lakše razlikujete i procjenjujete što vam odgovara na duže staze, a što ne.

 

Saturn se vezuje i za bolove u kostima i zubima pa ako vas muči neki od ovih zdravstvenih problema, razmislite na koji način sprječavate sebe da doživite ono što je potrebno kako biste se razvili u osobu kakva želite biti. Čvrsto stanje ima nisku frekvenciju osciliranja, zato kada ste loše raspoloženi osjećate težinu života baš u kostima, jer ste u stvari teški sami sebi.

 

Ako ste tijekom retrogradnog perioda (od travnja ove godine) bili suočeni s gubitkom ili razočaranjem, prvo je potrebno pomiriti se s tim bolom na trezven i konstruktivan način, jer ako to ne učinite, Saturn može donijeti dodatne poteškoće smatrajući nezrelim vaše neodgovorno ponašanje prema sebi.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4