Nisu sve Škorpije osvetoljubive, niti svi Bikovi tvrdoglavi- Svaki znak ima TRI DEKADE! Proverite KOJA STE VI jer to govori KAKVA STE OSOBA

Nisu sve Škorpije osvetoljubive, niti svi Bikovi tvrdoglavi- Svaki znak ima TRI DEKADE! Proverite KOJA STE VI jer to govori KAKVA STE OSOBA

28. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

LAV

1. dekada (od 23.7  do 1. 8.)

Sunce u vašoj dekadi predstavlja vas pravim predstavnikom svog znaka, pa ste velikodušni i optimistični. Znate da se istaknete i nametnete svojim stavovima. Ambiciozni ste i najsrećniji na nadređenom poslovnom položaju. U životu vas prate srećne okolnosti, a svoj uspeh postižete zahvaljujući svojoj upornosti i visokim ambicijama.

 

 

2. dekada (od 2.8.  do 11.8.)

Jupiter vas čini veselim ljudima koji se znaju dobro opustiti i zabaviti. Volite avanture ( i one ljubavne) dinamiku, pokret i putovanja. Ljudima se sviđate zbog svoj optimizma, ali i mudrih saveta. Željni ste znanja pa se školujete i u zrelijim godinama. Inostranstvo vas prirodno privlači, pa mnogi među vama svoju sreću potraže u stranoj zemlji.

 

 

3. dekada (od 12.8. do 22.8.)

Zbog Marsovog delovanja, spadate u energične i borbene osobe koje ne odustaju lako od svog cilja. Ponosni ste i osetljivi, ali uvrede dugo pamtite. Vrlo ste prodorni, osvajate okolinu svojom pokretačkom energijom i pravdoljubivošću. Ali ponekad ste nagli i tvrdoglavi, što vam može doneti probleme u međuljudskim odnosima.

 

 

 

DEVICA

1. dekada (23.8. do 1.9.)

Vašom dekadom vlada pronicljivi Merkur pa ste osoba koja ima oštroumna zapažanja i ništa ne može da vam promakne. Naglašeno ste analitični i skloni perfekcionizmu i teško vam je udovoljiti. Oprezne ste prirode, promišljeni i treba vam dosta vremena da donesete neku odluku. Pedantni ste i uredni, a prema ljudima pošteni i korektni.

 

 

2. dekada (od 2.9. do 11. 9.)

Saturn vas čini ozbiljnim i mudrim ljudima. Ne zanosite se nerealnim snovima, vi ste praktična i izuzetno realna osoba. Radišni ste, odgovorni i na vas i vaše obećanje svako može da se osloni. Neretko ste i previše ozbiljni i skloni malodušnosti. Malokad ste s nečim istinski zadovoljni, nepoverljivi ste prema ljudima i jako osetljivi.

 

 

3. dekada (od 12.9. do 22.9.)

Venerin uticaj u ovoj dekadi ističe vašu ljubaznu i šarmantnu prirodu, zbog koje ste omiljeni kod drugih ljudi. Umetnički ste nadareni, volite lepe stvari, muziku i prirodu. Svojom erotičnošću osvajate suprotni pol pa imate dosta ljubavnih veza. Niste previše radišni, više volite zabavu i dobro društvo. S novcem imate sreće.

 

 

 

VAGA

1. dekada (od 23. 9. do 2.10.)

Venera u vašoj dekadi daje vam nežnost i šarm, smisao za estetiku i svaki oblik kreativnosti i umetnosti. Ljubazni ste i ugodni za društvo, a volite i da sklapate nova poznanstva. Ljubav je na prvom mestu svih vaših prioriteta i teško podnosite razdoblja samoće. Vama je potreban ljubavni partner, jedino tada se osećate ispunjenom i kompletnom osobom.

 

 

2. dekada (od 3. 10. do 12.10.)

Zbog Uranovog delovanja u vašoj dekadi, vrlo ste nemirni i nepredvidljivi. Sloboda vam je bitna u svim životnim područjima. Volite poslove u kojima nesputano možete da izrazite svoju kreativnost i originalnost. I u ljubavi volite slobodan odnos u kojem nema ljubomore i posesivnosti. Uporni ste, ponekad i tvrdoglavi i nepopustljivi.

 

 

3. dekada (od 13.10.  do 22.10.)

Spadate u komunikativne i oštroumne osobe koje su mentalno aktivne. Zbog Merkura u ovoj dekadi vaši su misaoni procesi brzi – lukavi ste i odličnog zapažanja. Volite puno da čitate i informišete se, a u društvu briljirate znanjem i upućenošću u sve događaje. U ljubavi vam treba neko s kime imate odličnu komunikaciju i razumevanje.

 

 

 

ŠKORPIJA

1. dekada (od 23. 10. do 1.11.)

Plutonov uticaj vas čini harizmatičnom osobom. Emotivni ste i osetljivi, ali i izuzetno pronicljivi i oštroumni. Veliki ste kritičar koji malo govori, ali kada nešto kaže, pogađa ravno u metu. Ne volite da okolišate i od vas svako može da dobije iskren savet.  Verbalno znate da budete neprijatni kada vam se neko zameri, a uvrede teško praštate.

 

 

2. dekada (od 2.11. do 11.11.)

Osećajni ste i tople prirode zahvaljujući Neptunovom uticaju na ovu dekadu. Neverojatno ste požrtvovni za svoje najbliže i njih uvek stavljate ispred sebe. Najsrećniji ste kada nekome možete da pomognete, a takođe ste i vrlo darežljivi. Maštoviti ste, ponekad više u oblacima nego na zemlji. Intuitivni ste i odlično predosećate predstojeće događaje.

 

 

3. dekada (od 12.11. do 21. 11.)

Mesec vlada ovom dekadom čineći vas osetljivim i senzibilnim. Oprezne ste prirode i nije lako steći vaše poverenje. Da do toga dođe, dugo ćete nekog posmatrati i preispitivati pre nego ga pustite u svoj život. Odlični ste kao prijatelj jer pružate pažnju i razumevanje, a i kao ljubavni partneri ste posebni –prilagodljivi i tolerantni.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3