Muškarci GORE OD ŽELJE kada žene OVO rade: Ovim stvarima momci nikako NE MOGU da odole..

Muškarci GORE OD ŽELJE kada žene OVO rade: Ovim stvarima momci nikako NE MOGU da odole..

29. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Pogled preko ramena

Misteriozni pogled preko ramena definitivno ima svoju draž. Zavodi, a opet ne otkriva ništa. Ovakav pogled dovoljan je da zaintrigira muškarca.

 

Samopouzdanje

Kada žena poseduje samopouzdanje i svesna je sebe i svojih kvaliteta, ona tako zrači i na okolinu. Ako je svesna svoje lepote, privući će pažnju svih prisutnih, gde god da se pojavi. Ipak, ni preterano samopouzdanje nije dobro pokazivati, jer se vrlo lako može steći utisak da je žena prepotentna i nedodirljiva.

 

Gola ramena
Činjenica je da gola ramena kod svakog muškarca bude želju, ali i potrebu da ženu zagrle i zaštite. Odeća koja otkriva ramena je jako seksi i definitivno ostavlja utisak.

 

Neuobičajen izgled

Kada muškarac negde ugleda ženu koja mu izgleda zanimljivo, sigurno će poželeti da je upozna. Kreativni ljudi su privlačni svima, pa tako vaša upadljiva boja kose ili tetovaža, pirsing, može biti odličan povod da se započne razgovor.

 

Zavodljiv – seksi glas

Muškarci su očarani senzualnim glasom, kakav je imala Merilin Monro. Takav glas na njih deluje kao vijagra. Mazan i umilan glas je nešto što će šarmirati svakog muškarca.

 

Pune usne

Pune usne jarke boje su prepoznatljiv znak ženstvenosti. Samo pazite da ne pokvarite karmin.

 

Elegancija

Elegancija donosi savršenu ravnotežu. Ne otkriva ženski seksepil odmah, ali ga takođe i ne krije. brings a perfect balance: it doesn’t display a woman’s sexiness, but it doesn’t hide it either. Elegancija predstavlja potpunu sliku jedne žene, samo je bitno da zna da je iznese i prezentuje na pravi način.

 

 

nastava na sledeocj stranici..

Stranice: 1 2 3