NEĆE MOĆI DA TE IZBACI IZ GLAVE: Ovo su taktike ZAVOĐENJA na koje Svaki Muškarac Pada..

NEĆE MOĆI DA TE IZBACI IZ GLAVE: Ovo su taktike ZAVOĐENJA na koje Svaki Muškarac Pada..

29. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Donosimo ti nekoliko saveta američkih psihologa, koji će ti pomoći da uspeš u zavođenju muškarca, pogotovo onog što ti je zapeo za oko i ne možeš ga izbaciti iz glave.

 

 

Moć mirisa

Miris je jedan od najsnažnijih podsvesnih faktora koji utiče na naše procene i odluke. U jednom istraživanju čak 89 posto muškaraca je izjavilo da miris može povećati privlačnost žene. Od davnina su žene zavodile muškarce mirisom, pa je vreme da tu taktiku primeniš i ti. Odaberi miris koji ti najviše odgovara i koji govori o tebi, a potom ostani dosledna. Neka ga on uvek veže za tebe.

 

 

Malo pokaži, a puno sakrij

Ako misliš da muškarce privlače žene koje se oskudno odevaju, varaš se. Možda će se za takvom okrenuti, ali njihovu pažnju ipak zaokupljaju one žene koje su obučene seksi, ali njihova odeća ne otkriva previše. Uz to, vrlo je važno da se osećaš seksi u svojoj koži i odeći, jer onda tako i zračiš bez obzira šta imaš na sebi. Dakle biraj odeću u kojoj se osećaš prijatno i seksi i nikako ne preteruj s ultra kratkim suknjama, haljinama i dekolteom.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2