BACI GA NA KOLJENA: Ubitačne ženske taktike koje POKORAVAJU muškarce..

BACI GA NA KOLJENA: Ubitačne ženske taktike koje POKORAVAJU muškarce..

31. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

 

3. Iskreno priznajte svoje želje

Ne pretpostavljajte da je muškarcima jasno zašto tražite od njih da nose torbe ili da pomeraju kauč s jedne na drugu stranu. Naprotiv, objasnite im da su to aktivnosti koje zahtevaju snagu i fizičku izdržljivost koju vi nemate.
Stručnjaci savetuju da jasno izrazite svoje želje i da će muškarac potom ostvariti tu želju iz saosećanja. Suzdržite se od glumljenja kako vam je teško da nosite težak teret, umesto toga budite iskreni, pa će i vaš muškarac da reaguje na pravilan način.

 

 

4. Nagradite dobro ponašanje

“Nakon uspešnog obavljanja nekog zadatka, nagradite supruga nečime u čemu ćete oboje uživati – na primer filmom na televiziji ili večerom”, predlaže doktor Alpert i dodaje: “Vredne muškarce i dobre očeve većina žena smatra seksi, pa u nagradu možete da uključite i neke aktivnosti u spavaćoj sobi”.

Neka vas ne obeshrabri činjenica što vi verovatno niste nagrađeni za čišćenje, pranje i kuvanje koje obavljate svakog dana. Ipak, imajte na umu da je vama u interesu da živite s kooperativnim partnerom, i da ponekad morate da posegnete za kakvim trikom da dobijete ono što želite.

 

 

zadovoljna

 

Stranice: 1 2