4 znaka kojima septembar donosi NOVU LJUBAV!

4 znaka kojima septembar donosi NOVU LJUBAV!

2. rujna 2017. 0 By Admin

Lav

Period iza vas pun je intriga, radnji iza kulisa, a najveća emotivna dešavanja bila su daleko od očiju javnosti! Neki od vas uplovili su u tajne veze iz kojih je bilo teško izvući se.

Ulazak Venere u vaš znak i njen boravak do 21. septembra doneće vam mnogo sreće na svim poljima, a posebno na emotivnom planu!

 

 

Sve slobodne Lavove čeka nešto novo, a neke od fatalnih ljubavi mogu početi upravo preko društvenih mreža. Jedna Vaga, Ovan ili Strelac neočekivano će vas trgnuti iz monotonije i u vama probuditi leptiriće.

 

Krajem meseca, posebno između 23. i 28. septembra iskoristite pozitivne energetske uplive planeta i ozvaničite vašu vezu ili barem razmislite o zajedničkom životu.

 

 

 

Vaga

Tenzija na emotivnom planu će polako popustiti ulaskom u septembar. Uživanje može da počne već nakon 5. septembra. Kada Merkur konačno krene napred i vi ćete imati osećaj da mnoge stvari kreću svojim tokom.

Još na početku septembra lepi aspekti Jupitera i Venere doneće vam mnogo bolju komunikaciju sa partnerom, a nekima od vas i moguć kraći put.

 

 

Slobodne Vage očekuju velike promene, a preko prijatelja ili na nekom većem okupljanju mogu upoznati ljubav svog života.

Uran iz vašeg polja partnerstva biće dobro aspektovan između 16. i  27. septembra, pa su moguće iznenadne i brze konekcije sa Strelcem, Vodolijom ili Škorpijom. Pratite svoj instikt i ne dvoumite se dugo jer ovakva osoba se ne sreće često.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3