KAD TE ON NE ŽELI: Ako ovo radiš, NIKAD nećeš naći Pravog Muškarca..

KAD TE ON NE ŽELI: Ako ovo radiš, NIKAD nećeš naći Pravog Muškarca..

2. rujna 2017. 0 By Admin 1

Iako ne želimo da priznamo, često je uzrok što smo sami upravo u nama. Zbog lažnih uverenja ne uspevamo da sagledamo ljude i život u realnom svetlu i pronađemo odgovarajućeg partnera…

 

Ovo su najćešće predrasude koje čine da vas muškarci zaobilaze u širokom luku:

1. Mislite da se muškarcima sviđa određeni tip žena

Ako idealizirate određen tip žene, verovatno ćete misliti da i muškarci misle isto kao i vi. Međutim, niste u pravu. Kada su žene u pitanju, muškarci imaju različite ukuse, a što je još važnije, ne vole površne žene. Njima je najvažnije da se žena dobro oseća u svom telu i da je sigurna u svoj izgled i inteligenciju. Ako i sami imate ovaj problem, obavezno radite na stvaranju jačeg samopouzdanja.

 

 

2. Upoređujete se s drugim ženama

Poređenje je nešto najgore što možete da uradite, jer obično završi omalovažavanjem vlastitog izgleda i vrednosti. Bez obzira da li smatrate da ste bolji ili lošiji od druge osobe, negativnost i ljubomora će biti ukorenjeni u nesigurnosti i nedostatku ljubavi prema sebi. Počnite drugačije da gledate na osobe oko sebe. Fokusirajte se na njihove (ali i svoje) dobre i lepe strane. Ne ustručavajte se da date komplimentm pa ćete i sebe videti u boljem svetlu.

 

 

3. Smatrate da morate da glumite kako biste privukli savršenog muškarca

Najveći problem je kada mislite da niste dovoljno dobri i da morate da glumite kako biste privukli pažnju muškarca koji vam se sviđa. Međutim, jedini način da stvorite trajnu, održivu i bezuslovnu vezu punu ljubavi je da budete ono što jeste. Ništa drugo ga neće zadržati pored vas. Dajte sebi šansu da budete veseli i opušteni. Ne postoji ništa privlačnije od žene koja je svesna koliko vredi i koja zna šta hoće.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2