Za ljubav do smrti! OSVOJITE ovog Zodijaka jer će vam dati SRCE NA DLANU, voleti vas do ZADNJEG DAHA i biti vam VERAN kao pas!

Za ljubav do smrti! OSVOJITE ovog Zodijaka jer će vam dati SRCE NA DLANU, voleti vas do ZADNJEG DAHA i biti vam VERAN kao pas!

6. rujna 2017. Off By Admin 1

Ljubav ovog znaka je ona ljubav iz koje nema povratka.

Čak i ako se naši putovi razdvoje, ona će uvijek biti tu, prisutna u stražnjem dijelu glave. Ona će biti toplo sunce na goloj koži, kap kiše na trepavicama i miris prvog snijega koje pokriva neplodno tlo.

 

Najtajanstveniji dio njene ljubavi  je način na koji se ona ovije – ne samo oko svog ljubavnika, već oko  njegove duše.

 

 

RIBE…

 

Ribe su jedan od najzagonetnijih i najromantičnijih znakova. Također, Riba zbunjuje, ali u isto vrijeme plaši svoje ljubavnike. Ona je gorko – slatka, jer iako njena ljubav opija, jednako može biti i preintenzivna.

Ipak, bez obzira na to koliko je teško voljeti Ribe, gotovo je nemoguće ne voljeti ih.

Emocije Ribe su lako vidljive u njenim očima. Ona jednim treptajem može svom partneru pokazati svu svoju ljubav i on će se izgubiti u tom pogledu u kojem vidi njenu nedokučivu dušu.

 

 

Ribe su stare duše zodijaka – one su već hodale ovom zemljom.

Riba u svom srcu nosi znanje tisuću zvijezda i shvaća svoje ljubavnike na sasvim drugačijoj razini nego što su ikada prije doživjeli.

Ona ima sposobnost razumijevanja bez objašnjavanja, ona prihvaća bezuvjetno i svaka druga vrsta ljubavi u usporedbi s njenom izgleda beznačajno.

Kada Riba voli to ne može biti polovično. Ona potpuno otvara svoje srce.

 

Riba je svom ljubavniku kao  oduvijek željeni mirni san, za kojeg je mislio da ga nikada neće imati. Riba ima sramežljivi osmijeh i daje zavodljive poljupce. Riba je romantična i sanjiva po prirodi; njoj nije teško zakoračiti u svijet fantazije, koji ne samo da stvara, nego živi u njemu većinu vremena.

 

 

I nakon što provedete vrijeme s Ribom u svijetu snova,  više nikada nećete moći biti zadovoljni ovozemaljskim postojanjem u kojem većina uživa.

Bez obzira na to što Riba radi, to jednostavno izgleda čarobno.

Jedan od njenih najvažnijih opojnih dijelova je način na koji ljubi dušu svojih voljenih. Riba voli ugoditi i veliko zadovoljstvo joj pruža kada ugađa svom partneru.

 

 

Ribe uvijek iznenađuje svog partnera. Svaki dan s njom je nova avantura, jer svaki dan ona će biti drugačija od dana prije.

Riba se ne zadržava samo na priči kada govori o svojim snovima i onome što želi ostvariti – ona to zapravo i učini.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2